Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan gondolkozzak mielőtt...

Hogyan gondolkozzak mielőtt beszélek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Hülyén hangzik de tényleg ez a problémám, néha gondolkodás nélkül beszélek, és azon kapom magam, hogy néha olyan baromságokat mondok amit ha jobban átgondoltam volna nem mondtam volna. Kezdem magam szánalmasnak tekinteni a barátaim körében mert mindig helyesbítik vagy kijavítanak vagy sokszor nem tudok magyarázatot mondani amit mondtam. Kérlek. Segítsetek

UI: Például amikor beszéltem haverommal, hogy az emberek nagy része kórházban végzi a verekedés miatt. Mondta, volt benne részed? Mondtam nem. De ha jobban átgondoltam volna a válaszomat vagy, hogy mit mondok akkor sokkalta hatásosabb lett volna.

2022. okt. 20. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak egyszerűen GONDOLD végig amit mondani akarsz mielőtt kimondanád. Ennyi. Erre nincs szabály, hogy hogyan érdemes és nem érdemes gondolkodni mielőtt mondanál valamit. Csak gondold végig, hogy van-e értelme kimondani azt amit akarsz. És ha nincs akkor kussolj
2022. okt. 21. 13:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell állandóan lökni a sódert csak azért, hogy ne legyen csend.
2022. okt. 23. 23:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz. Köszönöm az eddigi tanácsokat, ha bárkinek van még esetleg valamilyen tanácsa, megköszönném
2022. okt. 24. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Azóta sem javult a helyzet?

Sokat nem tudok tanácsolni,, talán csak annyit, hogy először mindig bólogass vagy hümmögj, ezidő alatt talán át tudod gondolni a mondandód

2023. aug. 21. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!