Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kellemetes karácsonyt?

Kellemetes karácsonyt?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm, aki nem azt mondja hogy boldog karácsonyt, hanem azt, hogy kellemetes karácsonyt. A névnapi/születésnapi felköszöntései pedig: boldogságosat! Az illető nem beszédhibás, nem szellemi fogyatékos, és mégis ikyenek a felköszöntései, a jókívánságai. Engem ezek egyre jobban irritálnak. A karácsonyi Kellemetes Karácsonyt köszöntésére azt válaszoltam hangsúlyosan, hogy én pedig boldog karácsonyt kívánok neki. Titeket is irritálnak a kellemes helyett kellemetes, a boldog helyett a boldogságos felköszöntések/köszöntések?
2022. dec. 24. 21:11
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
2022. dec. 25. 00:37
 32/42 anonim ***** válasza:
2022. dec. 25. 00:44
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

Esküszöm rossz olvasni ezt a veszekedést.

Szerintem hülyeség ezen idegeskedni és ezért egymásnak ugrani.

Vannak szavak, amiket különböző keppen is mondanak.. lehet, hogy esetleg csodálkozunk rajta, mert így még nem hallottuk, de nem kell ezért idegeskedni....

Feltételezem, hogy a Kellemetes Karácsony-nak ugyan az a jelentése, mint a "kellemes karácsonyt - mondatnak. Ez csak egy jó kívánság, amit ő így mond.

Ha Jóska bácsi azt mondja, hogy"eszek egy banántot" lehet, hogy helytelen, de ezért nem sértődök meg,

És értem, hogy mit mond...

Kár ezen rugózni.

És ne veszekedj Kérdező a válaszolókkal, ne vitatkozzatok ilyen butaságon....

Örülnék, ha az lenne az legnagyobb bajom, hogy valaki így kíván nekem szép ünnepet....

2022. dec. 25. 01:14
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
Mennyivel jobb mint az aha, yo, yolo, naon-naon?
2022. dec. 25. 01:23
 35/42 anonim ***** válasza:
60%
Karácsony napján nem akarlak bántani, de ha ragadsz volna beléd egy kis kultúra, akkor tudnád hogy ezek régies, de végtelen kedvességet kifejező szavak! [csak neked nem tetszik]
2022. dec. 25. 01:26
 36/42 anonim ***** válasza:
*ragadt
2022. dec. 25. 01:26
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

"A cigány tábor az égbe megy!"

Az óvodában a kis lapáton civakodó gyerekek különbül viselkednek, mint itt a többség - szenteste!

Írástudó gyerekek műbalhéja!... :D

Kellemes ünnepeket kívánok!

2022. dec. 25. 07:26
 38/42 anonim ***** válasza:
Itt a kérdező veszekedett a válaszolókkal, akik szinte mindegyikük egyet értett egymással. Boldog karácsonyt!
2022. dec. 25. 14:29
 39/42 A kérdező kommentje:
38-as, köszönöm, neked is boldog karácsonyt!
2022. dec. 25. 15:03
 40/42 anonim ***** válasza:
Kellemes karit! :)
2022. dec. 26. 02:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!