Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mégis hogy mondhat ilyent?

Mégis hogy mondhat ilyent?

Figyelt kérdés

Hogy mondhat olyant egy férfi nekem hogy néha jobb lenne egyedül, jobb lenne ha nem lenne felesége. Van neki két gyereke, meg egy felesége. Hogy ejthet ilyent ki száján ilyent? Én ilyent nem mernék kiejteni. Vagy ezt azért mondta mert akivel együtt van azt nem szereti? Csak egy nyűg a nyakán? Megbánta hogy őt választotta? Mert az ilyen kijelentések alapján Valami nincsen rendben nála..... Mondjuk nem tudom mit szólt volna erre a felesége mikor ezt kiejtette a száján. Nekem ezt mondta. Természetesen férfi vagyok, de én ilyent a feleségem háta mőgött és előtt sem mondanék.

Mi erről a véleményetek?

(Mielőtt valaki szóba hozná, nem vagyok homokos, és ő sem. Csak ő említette ezt meg nekem mint közeli ismerős....

Köszönöm

2022. dec. 23. 02:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%
Hát te tényleg jó hülye vagy....
2022. dec. 23. 13:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem, nem tudta, mire vállalkozik. Nyilván akinek vannak gyerekes ismerősei, vagy sokat vigyázott a kistestvéreire, annak van egy fogalma a dologról, nagyjából tudja, hogy mivel jár. De arra senki nem készít fel, mikor hazaérsz a munkából, tököd tele mindennel, és meglátod hogy a gyereked kinyitotta az erős pistás üveget és az egészet a falra kente. Vagy mikor munka, bevásárlás, és takarítás után még hajnali kettőkor is borogatod a lázas gyereked. Vagy mikor a pároddal rájöttök, hogy unjátok a szexuális életeteket, és újra meg kell találnotok azt, ami mindkettőtöket kielégíti. Vagy hogy egész héten naponta 20-30 percre látjátok egymást, mert az egyikőtök a gyerekekkel rohangál és bevásárol, a másik takarít meg főz, és csak bezuhantok egymás mellé az ágyba. Teljesen más tudni, hogy ezek be fognak következni, mint megélni.
2022. dec. 23. 13:37
 23/24 anonim ***** válasza:
92%

Intelligens ember nem akarja osztani az észt olyan dologban, amire nincs rálátása.

De a 23-24. kommentjeid alapján nem is várnék tőled mást.

2022. dec. 23. 13:50
 24/24 anonim ***** válasza:
93%
#23 #24 😂😂😂 Gyerekek, adjunk hálát, hogy a kérdezőnek nincs gyereke. Az ilyen inkább ne szaporodjon.
2022. dec. 23. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!