Mégis hogy mondhat ilyent?
Hogy mondhat olyant egy férfi nekem hogy néha jobb lenne egyedül, jobb lenne ha nem lenne felesége. Van neki két gyereke, meg egy felesége. Hogy ejthet ilyent ki száján ilyent? Én ilyent nem mernék kiejteni. Vagy ezt azért mondta mert akivel együtt van azt nem szereti? Csak egy nyűg a nyakán? Megbánta hogy őt választotta? Mert az ilyen kijelentések alapján Valami nincsen rendben nála..... Mondjuk nem tudom mit szólt volna erre a felesége mikor ezt kiejtette a száján. Nekem ezt mondta. Természetesen férfi vagyok, de én ilyent a feleségem háta mőgött és előtt sem mondanék.
Mi erről a véleményetek?
(Mielőtt valaki szóba hozná, nem vagyok homokos, és ő sem. Csak ő említette ezt meg nekem mint közeli ismerős....
Köszönöm
Férjem van és gyerekem akiket imádok
És néha ku.rvára jobb lenne egyedül
Na most mivan?🤷♀️🤣🤣🤣
"ilyent, olyant"
Nem tudom eldönteni, hogy szimplán nem tudsz írni, vagy tényleg annyira vidéki vagy, hogy a Volánbusz 3x áll meg tankolni, mire felérsz Pestre.
Szerintem sincs a kérdezőnek felesége, sőt szerintem valójában egy nő háborog itt ezen (de ő sem élt soha még tartósan párkapcsolatban).
Igen, ezek teljesen természetes érzések.
Ettől még szeretheti a feleségét és a gyerekeit, csak néha sok neki a nyüzsgés, ill. hiányzik az a nyugalom és kiszámíthatóság, ami előtte volt az életében.
Ha 4 éve vannak együtt (nem is 4 éve házasok!!!), és már van két gyerek, akkor nagyon hirtelen lett minden (ha csak nem csecsemőkorú ikrei vannak). És ő nem tudott ilyen gyorsan hozzáidomulni a megváltozott körülményekhez.
Ahogy számolgatom, az is lehet, hogy azért lett ebből házasság, mert a nő teherbe esett, szóval nem egészen önkéntes volt a lánykérés. Ez sem segít a megváltozott élethelyzet elfogadásában.
Egyébként a házasságok fele válással végződik, és a másik felében sem okvetlenül boldogok a házasfelek. Ezt szem előtt kell tartani.
Na, tehát fogalmad sincs, mivel jár ez az élet, de ítélkezni azt nagyon tudsz.
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!