Mégis hogy mondhat ilyent?
Hogy mondhat olyant egy férfi nekem hogy néha jobb lenne egyedül, jobb lenne ha nem lenne felesége. Van neki két gyereke, meg egy felesége. Hogy ejthet ilyent ki száján ilyent? Én ilyent nem mernék kiejteni. Vagy ezt azért mondta mert akivel együtt van azt nem szereti? Csak egy nyűg a nyakán? Megbánta hogy őt választotta? Mert az ilyen kijelentések alapján Valami nincsen rendben nála..... Mondjuk nem tudom mit szólt volna erre a felesége mikor ezt kiejtette a száján. Nekem ezt mondta. Természetesen férfi vagyok, de én ilyent a feleségem háta mőgött és előtt sem mondanék.
Mi erről a véleményetek?
(Mielőtt valaki szóba hozná, nem vagyok homokos, és ő sem. Csak ő említette ezt meg nekem mint közeli ismerős....
Köszönöm
ilyent, ilyent, ilyent, ilyent
ilyen szó nincs, hogyy "ilyent" - ilyet helyesen
amúgy rohadtul cikisek a hisztiposztjaid, ha te tényleg hímnemű vagy, az iszonyat cringe. szekunder szégyenérzetem van a posztjaid láttán.
(nem, nem kérdéseid, ezek simán hisztiposztok kitalált semmik miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!