Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a tetoválás?

Figyelt kérdés

Miért tetováltatnak magukra az emberek különböző mintákat?

Mi szükség rá?

És még fizetnek is érte nem is keveseket.

Szinte már mindenkinek van kisebb nagyobb terjedelmű rajz, irat, fotó tetováltatva.

Ki miért csináltatta és miért akarta?

2022. dec. 22. 18:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
4%

Súlyos önbizalomhiányban szenvednek, igy csapják be önmagukat és többnyire beképzeltek, de ezt csak mások előtt mutatják mert belül nagyon gyengék, sőt amikor egyedül vannak olyankor életuntak és sirnak.

Ismerek pár ilyen embert, már sokszor lebuktak.

2022. dec. 23. 00:47
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Ha kifestem a körmöm, mert nekem tetszik, hogy olyan mint egy galaxis, akkor is súlyos önbizalomhiányban szenvedek, meg sírok és életúnt vagyok?

Ha befestem a hajam félig vörösre, mert a fejemben levő fanfiction miatt úgy jobban tetszik, akkor is súlyos önbizalomhiányban szenvedek, meg sírok és életúnt vagyok?

Ha egy alsós felragaszt magára egy rágós tetkót, mert tetszik neki, hogy egy sárkány van rajta, akkor ő is súlyos önbizalomhiányban szenved, meg sír és életúnt?

2022. dec. 23. 09:14
 23/28 anonim ***** válasza:
89%

Mert nekik az tetszik. Önkifejezés.

(Nincs tetkóm, de szeretnék)

2022. dec. 23. 11:14
 24/28 anonim ***** válasza:
2022. dec. 23. 12:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Mert mi szeretjük őket...

Titeket molesztált apukátok vagy mi van veletek? 🤣

2022. dec. 27. 22:14
 26/28 anonim ***** válasza:
22%
Aki ennyire magamutogató, ennyire kétségbeesetten küzd a feltünésért, mások elismeréséért, az igenis lelkileg gyenge. A tetoválás, a kék haj, fül, nyak száj, segg pirszing is erről szól. Ez még akkor is így van, ha van 100-ból 3, aki tényleg azért csinálja, mert saját magának akar így jobban tetszeni, nem pedig mások szeretetéért, elismeréséért küzd, mint az emberek 97 %-a.
2022. dec. 27. 23:15
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Az előző a 22-esre ment.
2022. dec. 27. 23:16
 28/28 anonim ***** válasza:
6%
Egyébbként azok akik netán a saját tetszésük szorakozásuk miatt tetoválják agyon magukat, az se biztos hogy egészséges lelkiállapot, mert az utalhat testképzavarra.
2022. dec. 27. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!