Miért olyan nagy divat a tetoválás?
Miért tetováltatnak magukra az emberek különböző mintákat?
Mi szükség rá?
És még fizetnek is érte nem is keveseket.
Szinte már mindenkinek van kisebb nagyobb terjedelmű rajz, irat, fotó tetováltatva.
Ki miért csináltatta és miért akarta?
Mert most nagyságrendekkel egyszerűbb és biztonságosabb, mint párezer éve.
Régen is tetoválták magukat az emberek valahol valamilyen formában.
A tetoválás általában stílus és valami "emlék" vagy van valami jelentése. Persze tudom, hogy ez nincs így mindenkinél és sokan csak divatból csinálják, de szerintem, sokaknál az van amit írtam, vagy csak szimplán tetszik nekik.
"És még fizetnek is érte nem is keveseket."
Mi az amiben nem kell megfizetni az igényes munkát? Inkább mennél el valami zug tetoválóhoz, hogy elrontsa a tetkód amit viselhetsz egy életen át?
Nekem például nincs, nem is különösebben vágyom rá, de attól még van ami tetszik és máson jól néz ki.
A tetoválás nagyon nem számít újdonságnak, nem értem miért kezeled úgy mintha csak úgy a semmiből jött volna.
1910 - inuit nők
1863 - egy indian törzzsel élt fehér nő
1773 - maori arctetovalás
1595 - fülöp-szigeteki őslakosok egy spanyol könyvben
i.e. 3300 - Ötzi (tudod, az a jégbefagyott ősember)
19
Igazi megfelelési kényszerből van ez a tetoválás is. Ja, nem...
Hogy lehetsz fejben ilyen sötét? A tetovált embereket pont hogy általában elítélik mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!