Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan nagy divat a...

Miért olyan nagy divat a tetoválás?

Figyelt kérdés

Miért tetováltatnak magukra az emberek különböző mintákat?

Mi szükség rá?

És még fizetnek is érte nem is keveseket.

Szinte már mindenkinek van kisebb nagyobb terjedelmű rajz, irat, fotó tetováltatva.

Ki miért csináltatta és miért akarta?

2022. dec. 22. 18:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
39%
Mert baromi jól mutatnak 😍
2022. dec. 22. 19:13
 12/28 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nem tetszik, ennyi, főleg hogy nem módosítható a dolog csak nagyon nehezen.
2022. dec. 22. 19:15
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
altalaban onkifejezes
2022. dec. 22. 19:22
 14/28 anonim válasza:
93%
Nekem 2 tetoválásom van. Mind a kettő nagyon sokat jelent nekem. Az egyik nagyon régi, a másik új 2 mérföldkő számomra. Nagy törés és annak gyógyulása, ezt jelképezi számomra. Nem látható helyen vannak. Teljesen szolid, nem tömeg minta. Elégedett vagyok magammal és a testemmel. Nem hype a célom. Ez az enyém. Nem könnyű, hirtelen ötlet volt, hanem sokáig érlelt.
2022. dec. 22. 19:23
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Mert most nagyságrendekkel egyszerűbb és biztonságosabb, mint párezer éve.

Régen is tetoválták magukat az emberek valahol valamilyen formában.

2022. dec. 22. 19:29
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

A tetoválás általában stílus és valami "emlék" vagy van valami jelentése. Persze tudom, hogy ez nincs így mindenkinél és sokan csak divatból csinálják, de szerintem, sokaknál az van amit írtam, vagy csak szimplán tetszik nekik.

"És még fizetnek is érte nem is keveseket."

Mi az amiben nem kell megfizetni az igényes munkát? Inkább mennél el valami zug tetoválóhoz, hogy elrontsa a tetkód amit viselhetsz egy életen át?

Nekem például nincs, nem is különösebben vágyom rá, de attól még van ami tetszik és máson jól néz ki.

2022. dec. 22. 19:52
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

A tetoválás nagyon nem számít újdonságnak, nem értem miért kezeled úgy mintha csak úgy a semmiből jött volna.

1910 - inuit nők

[link]

1863 - egy indian törzzsel élt fehér nő

[link]

1773 - maori arctetovalás

[link]

1595 - fülöp-szigeteki őslakosok egy spanyol könyvben

[link]

i.e. 3300 - Ötzi (tudod, az a jégbefagyott ősember)

[link]

2022. dec. 22. 19:59
 18/28 anonim ***** válasza:
77%
Évszázados dolog ez már, hiszen a legkülönfélébb törzsekben előfordult. Önkifejezési forma leginkább, ennyi az egész.
2022. dec. 22. 20:07
 19/28 anonim ***** válasza:
12%
Mert az emberek buták befolyásolhatok, és kétségbeesetten menők akarnak lenni. Annyira szánalmas a megfelelésikényszer valami ostoba divatnak.
2022. dec. 22. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:
54%

19

Igazi megfelelési kényszerből van ez a tetoválás is. Ja, nem...

[link]

Hogy lehetsz fejben ilyen sötét? A tetovált embereket pont hogy általában elítélik mások.

2022. dec. 22. 23:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!