Meddig bírnátok ki egy egyszobás lakásba bezárva?
Nem mehetnétek ki, de lenne tv, internet, az élelmiszert (vagy ami kell) amit rendeltek neten, futár vinni az ajtóig, lenne egy fix keret mindig amit elkölthetsz.
Beleőrülnétek egy idő után, vagy kibírnátok évekig?
Több millió ember él igy szerte a világban.
Gondoljunk csak bele aki öregotthonban van és ágyhoz kötött vagy aki az intenziv osztályon van mondjuk 2 hétig, meg aztán aki tolószékhez van kötve és nagyon ritkán hagyja el a lakását.
Simán bírnám!
Csak dolgozni járok el itthonról, - mert muszáj, - és bár nem egyszobás a lakás, amelyben élek, nekem nem problémás így élni.
Nem járok szinte sehová ezen kívül, - a feleségem unszolására megyek bárhová is, de ő is hasonló hozzám, ráadásul beteges is.
Éveken keresztül dolgoztam atombunkerban, - ahol ablakot sem lehetett nyitni és egy helységben töltöttem el az munkaidőm (nagyjából) 80 %-át, - tehát nem vagyok érintett klausztrofóbiában.
El vagyok, mint a befőtt. :D
Már vagy 10 éve így élek.
Igazából nem is érzem jól magam kint, nem szeretek emberek közé menni.
Szerintem sokan élnének így szívesen, ha tehetnék, otthonról dolgozva.
Főleg, ha már nem olyan fiatal az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!