Mi történik egy emberrel,aki bezárva mint egy remete él?
Figyelt kérdés
Egyedül egy irodában dolgozni,minden inger nélkül unalmasan.Haza menni,ott is szintén egyedül, magányosan.
És ez így megy 8 hónapja.
Azt hiszem kicsit bekattantam. Semmi nem érdekel,semmi nem köt le,nem adok magamra,nem járok sehova.
Előtte állandóan mentem a barátaimmal, ebédelni, vacsorázni, mindig úton voltam,alig voltam itthon.
Ma már csak itthon vagyok, a tv nem köt le,a házimunka amit imádtam nem érdekel .
Kvázi semmi nem köt érdekel, egyáltalán semmi .
Félek, rossz gondolataim vannak.
Ha valaha valaki már volt így, kérem írjon, szerdán megyek orvoshoz, remélem ad valamit mert minden nap egy kín.
Csak vonszolom magam.
Sen öröm sem boldogság.
Csak a félelem és néha idegesség is .
2022. jún. 9. 21:38
1/6 anonim válasza:
Én évek óta ezt művelem, bent a munkahelyen alig/semmit/keveset beszélek akár munka-, akár más miatt. Még élek, jól vagyok, néha hiányzik valaki, akivel lehetne csacsogni, vagy hasonló, de talán van, akinek ezt adta a sors...
2/6 A kérdező kommentje:
Nyilván nem extrovertált vagy mint én akit a társaság éltet , nem pedig az egyedüllét
2022. jún. 9. 21:46
3/6 anonim válasza:
Miért nem csinálsz valamit munka után? Vagy keress társaságot ha nincs
4/6 anonim válasza:
Node most mért nem mész a barátaiddal? És mért nem keresel másik munkahelyet, és mért nem mész fel egy társkeresőre? Nem orvos kell, hanem racionális döntések. Mit akarsz az orvostól? Hogy emellé még gyógyszerfüggő is legyél?
5/6 anonim válasza:
Konkrétan tudod a problémát és azt is, mi oldaná meg. Csak csinálni kell.
6/6 anonim válasza:
Hát extrovertáltként nyilván nem jól viseled ez érthető, én pl pont fordítva vagyok, 2021-ben pl konkrétan a falut nem hagytam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!