Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Meddig bírnátok ki egy egyszob...

Meddig bírnátok ki egy egyszobás lakásba bezárva?

Figyelt kérdés

Nem mehetnétek ki, de lenne tv, internet, az élelmiszert (vagy ami kell) amit rendeltek neten, futár vinni az ajtóig, lenne egy fix keret mindig amit elkölthetsz.

Beleőrülnétek egy idő után, vagy kibírnátok évekig?

2022. dec. 22. 17:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
23%

Kérdés milyen minőségű lakás. Panorámás, csendes vagy egy panel garzon Pesterzsébeten. Utóbbiban egy napot nem szívesen lennék.

Amúgy meg nem bírnám sokáig én szeretek jönni, menni, utazni, kirándulni, barátokkal lenni. Van jobb dolgom mint egész életemben bent ülni.

2022. dec. 22. 17:49
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha teljesen egyedül vagy azért gáz. Én pár hét után már a bútorokkal, plüss állatokkal beszélgettem (igaz nem volt se net, se tv, se semmi ilyesmi).

Amúgy most is épp meditációt gyakorlok, ilyenkor nem mozdulok ki kb 1 szobából (de itt van net, meg tv is).

A meditációval el lehet ütni a nap nagyrészét, de 1 vagy max 2 hónap után már erősen bezártság érzése van az embernek. Mondjuk nálam pl nagy ablak is van, és sokat nézem csak úgy a természetet.

A válaszom tehát hogy én kibírnám évekig is ha muszáj lenne, de tuti nem lennék valami extra boldog :)

2022. dec. 22. 17:50
 13/26 anonim ***** válasza:
33%
Azért sokat elmond az oldalról, hogy azonnal lepontoznak ha nem az minden vágyad, hogy egy egyszobás lakásban töltsd el az életed mindentől elzárva... :D
2022. dec. 22. 18:00
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
talán egy napot, néha előfordul hogy nincs kedvem kimenni, másnap alig várom, hogy mehessek, nem az emberek miatt, hanem szeretek kint lenni a szabad levegőn
2022. dec. 22. 18:18
 15/26 anonim ***** válasza:
40%
Ezek szerint nem próbáltátok a karantént. Az csak 2 hét volt de eléggé húzós :D
2022. dec. 22. 18:20
 16/26 anonim ***** válasza:
66%

15

én próbáltam, élveztem minden percét

2022. dec. 22. 18:24
 17/26 A kérdező kommentje:

Nekem lábtörésem volt, és ki se mozdultam kb 8 hétig csak mikor a dokihoz kellett menni.

Érdekes, mertaz első 3 héten minden bajom volt, de utána "átfordult", beállt egy napi rutin (nyilván később keltem, később feküdtem, sorozatokat néztem, fórumoztam, neten beszélgettem, stb), és a végére már úgy megszoktam, hogy nem is vágytam ki, rendesen sajnáltam, hogy vége. :D

2022. dec. 22. 18:45
 18/26 anonim ***** válasza:
14%
Majd én ellentétesen pontozok :D
2022. dec. 22. 18:53
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
2 évig (a covid alatt) éltem és egyúttal home office-ban dolgoztam egy 25 m2-es panel minigarzonban, ami egy sötét tűzfalra nézett ráadásul. Erkély volt, de sosem jártam ki, csak szellőztettem. Megszokható.
2022. dec. 22. 20:10
 20/26 anonim ***** válasza:
33%

Nem bírnám ki. Kutyásként napi 3x sétálok velük,sokat vagyok az erdőben,imádok kint lenni.

Karantén alatt is levittem a kutyákat, lakás kutyákat muszáj.

maszk,kesztyű lépcsőházban is,kerültem az embereket, kihalt utcákban mentem, de 15-20 percnél nem voltam lent többet,mert gyenge voltam.

Nyilván ha eltörne a lábam sok választásom nem lenne. Akkor viszont fizetnék,hogy vigyék sétálni a kutyáimat.

2022. dec. 22. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!