Egy 40 feletti nő számíthat még vonzónak, vagy a férfiak már csak egy öregecske tyúkot látnak benne?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 14:26
31/43 anonim válasza:
"légy erős egy 40 feletti nő jó 10 éve ÖREGNEK SZÁMÍT. lehet magunkat ámítani de 40 felett (sőt nőknél 35 felett) erősen a B oldal megy...."
Te valami fura alternatív valóságban élsz. Nem kellene annyi szert használni.
38 éves nőként mondom, hogy baromira nem a B oldal megy még. :)
32/43 A kérdező kommentje:
Hú, de irigylem azt a 18 éves kislányt az 50 éves palival.
Az apukája is magáz téged, kedves 50 éves? :D
2022. dec. 22. 17:14
33/43 anonim válasza:
Kedves kérdező, írnál magadról pár szóban? Engem érdekelnél!
42/F
34/43 anonim válasza:
Lehet, megrettennél, ha kiderülne a kérdezőről, hogy egy harmincas éveiben járó, kredenc hátú angyalka - nyugalmi állapotában térdig érő krinolinnal... :D
35/43 anonim válasza:
Vannak nagyon szép, csinos negyvenesek is, de a többség nyilván nem ilyen, és ugyanígy vannak kövér, borzalmas külsejű tinik is. Egyrészt genetika, másrészt életmód, szociális körülmények, ápoltság kérdése.
36/43 A kérdező kommentje:
Nem a húszas korosztály véleménye érdekel, hanem mondjuk az 50-es korosztályé. Hogy tetszhet-e nekik egy 40-es nő, vagy csak a 15 évesek.
2022. dec. 23. 01:28
37/43 anonim válasza:
55 évesen napi szinten "támadnák meg", - kergetnék meg meglehetősen hiányos ruházatban - az ebbe a korosztályba tartozó nőket. Csak a tisztességem az, amely féket szab nekem, - házas vagyok és szeretem a feleségemet. Nincs is miért félre kacsintgatnom, de ha ő nem lenne, akkor próbálkoznék még, hiába vagyok már leágazó ciklusában az életemnek.
38/43 anonim válasza:
Kinek mi tetszik,de vannak 40 évesen,egy évvel ezelőtt, volt kapcsolatom 60-hoz közeli nővel is.De persze nyilván ehhez kell az,hogy foglalkozzon magával külsőre is.Ránctalan,gumiszerű kollagéntakarót nem fogok elvárni tőle,nyilván.
40/43 anonim válasza:
Ez sokmindenen múlik. Nekem pl 30as létemre, jobban bejönnek a 40esek. Tudom sokat nem segítek ezzel, de lesz akinek tetszel, és lesz akinek nem. Ez kortól, és embertől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!