Egy 40 feletti nő számíthat még vonzónak, vagy a férfiak már csak egy öregecske tyúkot látnak benne?
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 14:26
12/43 anonim válasza:
50 éves vagyok.
17-18 éves csajsziknál nincs jobb.
13/43 anonim válasza:
Szerintem a 15-16 évesek a legjobbak.
14/43 anonim válasza:
#12 gondolom csak álmodban kapod meg őket.
15/43 anonim válasza:
14.
Ez nem így van, mert a saját korosztályukban nem találják meg az érett gondolkodásúakat.
Illetve szereik a borostás, férfias, nyugodt, életvidám férfiakat.
Én meg a 17-18 éves üde lányokat.
16/43 anonim válasza:
#15 nem tudom,én huszonéves létemre nem vonzódok a majdnem nyugdijasokhoz.
17/43 anonim válasza:
16.
Nem baj, ha te így gondolkodsz. Elfogadom.
Sok 17-18 éves üde lány van, aki pedig imád.
18/43 anonim válasza:
#15 ezeket olyan incelek írják, akik még a 40-es nőknek se kellenek, nemhogy a 17 éveseknek, csak valami gonosz kommenttel bele akarnak rúgni a nőkbe, hogy ők is rosszul érezzék magukat valami miatt. Tudod, ha már ők nem kellenek senkinek, akkor a nők se érezzék vonzónak magukat. Mikor olyan kommenteket látsz, hogy “egy nő 35 felett már vénasszony”, na azt ilyen lúzerek írják. Sőt van, aki már a 25 felettieket is már kriptába küldené xd
19/43 anonim válasza:
Ez nem így van kedves 18-as válaszoló.
50 éves létemre minden hétvégén más 17-18 éves csaj lehetne az ágyamban, de most megismertem egy annyira csodálatos 18 éves csajt, hogy elvagyok vele.
Nem irigykedni kéne 18-as, hanem cselekedni.
20/43 anonim válasza:
26 éves nő vagyok párkapcsolatban, elhiheted, hogy nem irigykedek😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!