Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyit számíthat az önbizalom...

Ennyit számíthat az önbizalom vagy csak bemesélném ezeket magamnak?

Figyelt kérdés

Tavaly decemberben kezdtem életmódváltásba, mert már undorodtam magamtól férfi szemmel is, szóval el nem merem képzelni, hogy előtte mire gondolhatott egy nő, amikor rámnézett.

Azóta leadtam jó pár kg-ot, nemsokára félúton fogok járni a célom felé, de ez még egy picit odébb van.

Ez adott egy kis önbizalmat is, illetve az edzések miatt a tartásom is sokat javult és úgy vettem észre, mintha gyakrabban megnéznek lányok az utcán / tömegközlekedésen. Ennyit számítana az önbizalom, megfelelő tartás / kiállás vagy csak bemesélem ezeket magamnak?

2021. jún. 28. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
80%

Az mar nem pusztan onbizalom, hogy gornyedt hatu vagy es puhany is, vagy rendes egyenes tartassal jarsz.

Nagyon sokat szamit az onbizalom, de amit irsz, az meg mindig a lathato megjelenes. Egy nyegle, gorbe tartas fizikai megjelenes.

2021. jún. 28. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az önbizalom, a magabiztosság, a kisugárzás mindennek a kulcsa.

Ha körülnézel az utcán, az előnytelen külsejű és a kövér embereknek is van párjuk, normális felnőttek esetében már nem a külsőségek számítanak, hanem a belső tulajdonságok, hiszen az ember társat választ a mindennapokra, nem dísztárgyat.

Egy negatív, szorongó, állandóan panaszkodó embert viszont mindenkit elkerül. Ha valakinek jó a kisugárzása, az vonzóvá teszi.

2021. jún. 28. 13:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendes egyenes tartással járok. A hát / törzs izmaim a legerősebbek.
2021. jún. 28. 13:28
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Mostmár azzal lehetne kiegészíteni, hogy nagyon sokáig így maradjon.

37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."

Te is lakhatsz rajta!

2021. jún. 28. 13:46
 5/9 A kérdező kommentje:
#4-es, ne haragudj, de nem érdekel a szektád.
2021. jún. 28. 13:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lassan már férfinak nézel ki. Csak így tovább.
2021. jún. 28. 18:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát igen, alig van igazságos ember a földön!
2021. jún. 28. 19:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen,ennyit számíthat.
2021. jún. 28. 21:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Kiálás is fontos, továbbá az életmód váltásnak van hatása. Csak így tovább! :D
2021. júl. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!