Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják néhányan, hogy...

Miért mondják néhányan, hogy a 40, 50 éves vagy idősebb férfiak sokkal férfiasabbak, mint a huszonévesek?

Figyelt kérdés
És páran összefüggésbe hozzák ezt - egyébként teljesen tévesen - azzal, hogy az a korosztály még volt katona, azok nem ijednek meg az árnyékuktól, becsülik a kemény fizikai munkát, stb. Bezzeg a mai fiatalok csak a telefonjukat nyomkodják meg a gép előtt ülnek. Csakhogy ha a technika már ott tartott volna akkoriban, akkor már ez a korosztály is bőven azt csinálta volna, másrészt aki volt katona, az sem lett semmivel különb ember, mint aki meg szerencsére nem volt az. Tehát mi ennek a téves felfogásnak az alapja?
2022. dec. 19. 14:24
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Valahogy nagyon egyformán gondoljuk ezt 19-es, bár nem tudom, mennyire ciki vagy gyerekes példákat hoztál, szerintem ezek nem azok
2022. dec. 20. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
20-as, igen, van barátnőm. A részleteket ne akard tudni, mert úgysem hinnéd el. Volt egy hosszú kapcsolatom is, eljegyzéssel. Lehetett volna család, de nem lett. Azóta valahogy nem tudok bízni a szerelmes szavakban. Megfelel ez a válasz?
2022. dec. 20. 19:25
 23/25 anonim ***** válasza:
22-es Nyilván, amíg nincs gyereked, addig maradhatsz gyerek. Bármit megtehetsz és jól is teszed.
2022. dec. 20. 21:19
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as, és utána miért ne? Attól, hogy gyerekem születik, még szerethetem tovább, amit szeretek, nem kell begyepesedett ideggörccsé változnom. Sőt, egy gyerek talán többre is értékeli, ha az apja érti a nyelvét, nemcsak hazaesik és hisztizik, hogy hagyják őt békén, mert "komoly" dolgai vannak.

Másrészt gyereknek maradni nem azonos azzal, hogy gyerekes, azaz felelőtlen vagy. Komoly munkám van, messze átlag fölött keresek vele, ez azért nem éretlenségre vall. De ehhez nem tartozik hozzá, hogy megjátszom magam, és minden este úgy teszek, mintha minimum most jöttem volna haza a frontról.

2022. dec. 20. 22:35
 25/25 anonim ***** válasza:
24-es a felelősségvállalás. Nem kell rágörcsölni, de a felelősség ott van. Az nem gyerekes viselkedés, hogy lesz*rod mit várnak el tőled, az pont, hogy egy érett felnőtt viselkedés. Én simán bemegyek zokni + szandálban dolgozni, pedig gépészmérnök vagyok. Nem érdekel ki mit vár el tőlem.
2022. dec. 20. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!