Miért mondják néhányan, hogy a 40, 50 éves vagy idősebb férfiak sokkal férfiasabbak, mint a huszonévesek?
A mai huszonévesek, 20-30 év múlva viszont, már nem igazán lesznek azok...
Főleg, ha nem fordul meg a világ.
Írtátok itt néhányan, hogy "divat lett nem felnőni". Ez csak a fiúkra igaz, a lányok huszonévesen is komolyabban viselkednek? Vagy úgy általában a korosztályra gondoltátok, hogy nem nőttek fel?
Amúgy én még mindig tartom, hogy az idősebb korosztály semmiben sem különb vagy férfiasabb a mostani huszonéveseknél, ezt nagyjából sehogy nem lehet bebizonyítani
Kérdező, van egy régi mondás. Megöregedni kötelező, felnőni nem!
Én pedig tartom magam ehhez 46 évesen. Eszem ágában sincs egész nap rágni magam, hogy mit gondolnak rólam mások, és mit kellene tennem, hogy szerintük megfelelően éljek. Azt olvasok és nézek, amit akarok, azzal beszélgetek, akivel akarok, és oda utazom, ahová jólesik. Azt eszem, azt iszom, ami jólesik, olyan zenét hallgatok, ami tetszik. Nem érdekel, hogy egyesek szerint "ciki" animét nézni, "kislányoknak való" az Icon for Hire, vagy "csak a gyerekek játszanak a számítógépen".
Érdekes módon sokkal érdekesebb életem van, mint azoknak, akik megfeszülve próbálnak eleget tenni a vélt vagy valós elvárásoknak. Ezektől az emberektől a halálos ágyukon szeretném majd megkérdezni: most, hogy végigszorongták az életüket, hogy mit szólnak majd hozzájuk mások, mondják már meg, végül is mit szóltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!