Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják néhányan, hogy...

Miért mondják néhányan, hogy a 40, 50 éves vagy idősebb férfiak sokkal férfiasabbak, mint a huszonévesek?

Figyelt kérdés
És páran összefüggésbe hozzák ezt - egyébként teljesen tévesen - azzal, hogy az a korosztály még volt katona, azok nem ijednek meg az árnyékuktól, becsülik a kemény fizikai munkát, stb. Bezzeg a mai fiatalok csak a telefonjukat nyomkodják meg a gép előtt ülnek. Csakhogy ha a technika már ott tartott volna akkoriban, akkor már ez a korosztály is bőven azt csinálta volna, másrészt aki volt katona, az sem lett semmivel különb ember, mint aki meg szerencsére nem volt az. Tehát mi ennek a téves felfogásnak az alapja?
2022. dec. 19. 14:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Kapásból azért, mert sok huszonéves "férfi" nőnek van öltözve. Fazonban szinekben nevetséges nőies ruhákat hordanak. Esetleg nőies frizurával. Van ez az idióta "divat", ahol jól láthatóan gyereklányra szabott nadrágot huznak magukra felnőtt férfiak, ahogy épp sikerül. Nem tudom ennek van-e neve, de gyakran látni ilyet.
2022. dec. 19. 16:33
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor az a kérdés, ki az igazi férfi. Ne felejtsük el, hogy a női ruhába öltözött fiú megdug 10 lányt, a férfiasan öltözött meg lehet, hogy egyet se. Akkor ki a férfi? Biológiai értelemben az, aki 10 lányt megdugott, mert szaporodóképes.
2022. dec. 19. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Egyesek annyi hülyeséget hordanak itt össze, hogy felriadnak tőle a galambok az udvaron.
2022. dec. 19. 18:53
 14/25 A kérdező kommentje:
Ezek szerint az ideális párosítás a negyvenes-ötvenes pasi és a huszonéves lány lenne?
2022. dec. 19. 18:56
 15/25 anonim ***** válasza:
50%
14-es igen. 50-es túlzás, de 35-40-es pasi és mondjuk 20-22 éves friss hús. Az 50es pasi azért már löttyedt meg nem mindig potens. Egy 35 éves azért simán szétdugna egy 20 éves friss húst. 35 F
2022. dec. 19. 19:09
 16/25 anonim ***** válasza:

A mai huszonévesek, 20-30 év múlva viszont, már nem igazán lesznek azok...

Főleg, ha nem fordul meg a világ.

2022. dec. 20. 12:58
 17/25 A kérdező kommentje:

Írtátok itt néhányan, hogy "divat lett nem felnőni". Ez csak a fiúkra igaz, a lányok huszonévesen is komolyabban viselkednek? Vagy úgy általában a korosztályra gondoltátok, hogy nem nőttek fel?

Amúgy én még mindig tartom, hogy az idősebb korosztály semmiben sem különb vagy férfiasabb a mostani huszonéveseknél, ezt nagyjából sehogy nem lehet bebizonyítani

2022. dec. 20. 13:06
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Én 25 éves fiu vagyok és attól hogy idősebb lettem nem jelenti azt hogy teljesen megváltoztam tudok komoly is lenni gyerekes is
2022. dec. 20. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, van egy régi mondás. Megöregedni kötelező, felnőni nem!

Én pedig tartom magam ehhez 46 évesen. Eszem ágában sincs egész nap rágni magam, hogy mit gondolnak rólam mások, és mit kellene tennem, hogy szerintük megfelelően éljek. Azt olvasok és nézek, amit akarok, azzal beszélgetek, akivel akarok, és oda utazom, ahová jólesik. Azt eszem, azt iszom, ami jólesik, olyan zenét hallgatok, ami tetszik. Nem érdekel, hogy egyesek szerint "ciki" animét nézni, "kislányoknak való" az Icon for Hire, vagy "csak a gyerekek játszanak a számítógépen".

Érdekes módon sokkal érdekesebb életem van, mint azoknak, akik megfeszülve próbálnak eleget tenni a vélt vagy valós elvárásoknak. Ezektől az emberektől a halálos ágyukon szeretném majd megkérdezni: most, hogy végigszorongták az életüket, hogy mit szólnak majd hozzájuk mások, mondják már meg, végül is mit szóltak?

2022. dec. 20. 13:11
 20/25 anonim ***** válasza:
19es van családod? Barátnőd?
2022. dec. 20. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!