Ennyire buták és beszűkültek az emberek, hogy már azon megy az ítélkezés, hogy ki milyen kaját szeret/eszik meg?
Volt egy kérdés hetekkel ezelőtt, még most is megy a vita, egy csomó válasz van már.
Arról szólt eredetileg, hogy gusztustalan-e, ha egy lány túlságosan válogatós a kaják terén. Nevetséges, amit művelnek. Vagy 8 oldalnyi válaszon keresztül megy a vita. Le van pontozva mindenki, aki azt írja, hogy nem válogatós az, aki 2 dolgot nem szeret, meg nem eszik meg MINDENT IS. Újabban azon megy a problémázás, hogy meg lehet-e enni az égett kenyeret meg ilyen hülyeségek.
Most nem azért, én sem támogatom a pazarlást meg a finnyáskodást, de ez már nevetséges. Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki mindent képes megenni, főleg ha megteheti, hogy normális kaját eszik. De ezek szerint nem normális az, ha valaki nem eszik meg 3 ételt, minden mást meg igen.
Most csak egy kérdésnél jöttek össze ilyenek, vagy ez egy általános felfogás?
Direkt azért írom most ezt ki, mert a másik kérdés alatt már nem lehet normális vitát folytatni, csak a lepontozás megy. És félreértés ne essék, én nem azon akarok ítélkezni, hogy ki mit eszik/nem eszik meg. Pont azért írom, mert szerintem ez a nem normális, hogy ilyen hiszti van emiatt.
Bármilyen véleményt szívesen fogadok, amennyiben normális stílusban van írva. Nem fogok senkit lepontozni, ha nem ért velem egyet, de értelmesen, kultúráltan válaszol, nem ideböfög valami bunkóságot.
😂😂😂😂
Aki nem válogat, az lelki sérült fogyatékoska, mi?
Nagyon beteg emberek írnak ide..
#32.
Na, és ez mi?
"Az gusztustalan hogy MINDENT is megesztek ami elétek kerül,mindenféle undorító moslékot mint a disznók."
Ezt is csak beképzeltük szerintetek?
Ott van ám a másik kérdés alatt ez a válasz is és ez még csak egy példa volt a sok közül.
Vagy ha ti sértegettek másokat, az meg sem történt? :DD
Továbbra is a finnyáskodás a gusztustalan dolog, a normális emberek pedig megesznek mindent, ami ehető.
#34.
Még kérdezed, hogy ki sértett meg minket ennél a kérdésnél? 🤣
Szóval ki is nevezte hülyéknek meg fogyatékoskáknak azokat, akik esznek rendesen?
A témát meg hiába próbálod terelni. Nem az allergiáról, meg az egyéb betegségekről volt szó, hanem az undorító, finnyás, lelkibeteg emberekről, akik csak úgy, jó dolgukban kidobálják az ételt és azokon gúnyolódnak, akik szívesen meg is esznek mindent. Szánalmas emberek az ilyen hisztis, válogatós hülyegyerekek.
És akkor még ti mondjátok ránk, hogy nincs életünk. Ti, akik képesek vagytok arról kérdést kiírni, hogy mások mégis miért esznek rendesen és mégis miért nem válogatnak.
Elárulom: azért teszünk így, mert a finnyákolás hála a jó égnek a többség szerint undorító. Mert a normális embereknek nem kell éhezniük ahhoz, hogy meg tudják becsülni az ételt. Az meg már nem a mi bajunk, ha ti nem így vagytok ezzel.
#36.
Te fröcsögsz itt a legnagyobb hangon, a többi finnyás életképtelen kíséretében.
Nem kukkol titeket a franc sem, csak már megint olyan dolgokat képzeltek be magatoknak, ami meg sem történt. Le is írtam, hogy ha tehetem, nem eszek együtt a válogatós gyökerekkel, mert nem vagyok rájuk kíváncsi.
De hát úgy néz ki, hogy a finnyások még üldözési mániában is szenvednek. Biztos őket kukkolom, amíg megeszem az undorítóó gombát vagy a spenótot. Hát persze.
"senki nem szólt be neked, senki nem bántott."
Jót röhögtem, köszi! 🤣🤣🤣
"Hidd el, engem az sem érdekel, ha füvet legelsz"
Az előbb még nem így voltál ezzel.
Felőlem ti válogathattok, de attól még nem ez a normális viselkedés. Ez pedig csak egy tény, ami elég messze áll a gúnyolódástól.
Az pedig egy másik tény, hogy undorító dolog az, amikor valaki túrkál az ételben. Épp ezért kukkolás helyett jó messziről elkerülöm az ilyen embereket, amikor csak lehet. Az meg nem érdekel, hogy ki mit gondol erről.
#38.
Ha ez nyugtatja meg a hozzád hasonló ostoba finnyás gyökereket, akkor nesze, itt az idézet:
"De látom ilyen kis lelki sérült fogyatékoskák vagytok, akkor zabáljad a szart, ha annyira szereted."
A ti stílusotok itt a legundorítóbb. Na, meg persze az, ahogyan túrkáltok az ételben. De ezt felfogni már úgy látom, hogy nem tudjátok.
A hülye kérdésed is meg lett válaszolva. Azért zavarja az embereket a finnyáskodás, mert gusztustalan és felesleges dolog. Ha meg még most is értetlenkedsz, mert csak ennyi eszed van, az már nem a mi bajunk. További jó háborgást, meg jó képzelődést! Csak vigyázzatok, nehogy meg legyetek kukkolva közben! 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!