Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire buták és beszűkültek...

Ennyire buták és beszűkültek az emberek, hogy már azon megy az ítélkezés, hogy ki milyen kaját szeret/eszik meg?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés hetekkel ezelőtt, még most is megy a vita, egy csomó válasz van már.

Arról szólt eredetileg, hogy gusztustalan-e, ha egy lány túlságosan válogatós a kaják terén. Nevetséges, amit művelnek. Vagy 8 oldalnyi válaszon keresztül megy a vita. Le van pontozva mindenki, aki azt írja, hogy nem válogatós az, aki 2 dolgot nem szeret, meg nem eszik meg MINDENT IS. Újabban azon megy a problémázás, hogy meg lehet-e enni az égett kenyeret meg ilyen hülyeségek.

Most nem azért, én sem támogatom a pazarlást meg a finnyáskodást, de ez már nevetséges. Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki mindent képes megenni, főleg ha megteheti, hogy normális kaját eszik. De ezek szerint nem normális az, ha valaki nem eszik meg 3 ételt, minden mást meg igen.

Most csak egy kérdésnél jöttek össze ilyenek, vagy ez egy általános felfogás?

Direkt azért írom most ezt ki, mert a másik kérdés alatt már nem lehet normális vitát folytatni, csak a lepontozás megy. És félreértés ne essék, én nem azon akarok ítélkezni, hogy ki mit eszik/nem eszik meg. Pont azért írom, mert szerintem ez a nem normális, hogy ilyen hiszti van emiatt.

Bármilyen véleményt szívesen fogadok, amennyiben normális stílusban van írva. Nem fogok senkit lepontozni, ha nem ért velem egyet, de értelmesen, kultúráltan válaszol, nem ideböfög valami bunkóságot.

2022. dec. 15. 21:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
28%
Ez hülyeség, attól hogy valaki nem eszik meg akármit még ugyanúgy megbecsülheti, az ételt, csak nyilván olyat eszik, amit szeret. Pl valaki nem szereti a pacalt, nyilván nem azt fogja főzni ebédre. Amúgy én csak a közeli környezetemről tudom, hogy ők pl nem válogatósak(csak én vagyok az) viszont az hogy konkrétan mifelénk ki hogy eszik azt nem tudom. Nem kérdeztem végig a környéket, hogy ki mit és hogyan eszik😅
2022. dec. 16. 21:39
 22/39 anonim ***** válasza:
51%

"Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki mindent képes megenni"

Úristen, hát van, aki nem válogat!

Tűűzre vele, gyorsan- gyorsan!

Mégis mit merészel az ilyen?? Undorító!

😂😂😂😂😂

2022. dec. 16. 21:48
 23/39 anonim ***** válasza:
28%
Mi az, hogy nem becsülöm meg az ételt, ember? Azon amit nem veszek meg, nincs mit megbecsülni, mert olyan nem is kerül a konyhába sem, nemhogy a tányérra. Bemegyek a boltba, látom hogy van kelbimbó meg sóska. Nem szeretem a sóskát ezért csak kelbimbót veszek. Elmegyek vendégségbe, van a opció: zöldséges rizs, és b opció: halászlé. A zöldséges rizst szeretem ezért abból merek. Nem turkálok a kajában, nem pazarlok, mert olyan étellel nem is kerülök kontaktba, amit nem szeretek. Nálatok ez miért nem így van? Direkt szadizzátok magatokat, és olyanokat vesztek amiket nem szerettek, vagy mi? Hogy kerül a tányérotokra olyan kaja amit nem szerettek, amit aztán hősiesen megesztek???
2022. dec. 16. 22:47
 24/39 anonim ***** válasza:
74%

"Hogy kerül a tányérotokra olyan kaja amit nem szerettek, amit aztán hősiesen megesztek???"

Na, ne mondjad, hogy eléd soha nem került még olyan kaja, ami szerinted nem volt finom. :DD

Tudod, ha elém tesznek valamit például vendégségben, vagy egy menzán, akkor én nem hisztizek, meg nem dobom ki az ételt, hanem megeszem, ugyanis ez a normális viselkedés.

De tovább nem is olvasom a hisztiteket, mert unalmas már. Szánalmas dolog finnyáskodni, hiába szokás ez egyes helyeken.

2022. dec. 17. 15:23
 25/39 A kérdező kommentje:

Hát ez már nevetséges. Nem mondom, hogy soha nem lehet megenni a menzás kaját, de ti valami különleges menzákon járhattatok, ha mindig meg tudtátok enni. Mondjuk nálunk tényleg szörnyű volt általánosban, nem egyszer romlott volt az étel (nem túlzok, tényleg az volt). Máskor meg olyan volt a kaja, mintha odahánytak volna, és az íze is olyan volt. Megint nem túlzok. Érdekes helyen élhettek.

Amúgy tényleg érdekelne, hogy meddig tart ez. Pl van, ahol normális rovarokat enni, ami itt Európában nem kicsit furcsa. Azt megennétek?

Az is érdekes egyébként, hogy itt undorítózzátok a finnyásakat, de nektek komolyan finnyás az, aki nem eszik meg mondjuk 2-3 féle ételt? Illetve, ennyire ráértek azt kukkolni, hogy ki mit eszik meg? Nem rosszból, de nekem fel se tűnik, ha valaki nem eszik valamit vagy ott hagy valamit a tányérján. Ezek szerint akkor az ítélkezés meg mások kukkolása az normális, de kiszedni a gombát az ételből nem az?

2022. dec. 17. 21:54
 26/39 anonim ***** válasza:
12%
#24 Nem vagyok menzás, pontosan azért, amit #25 ír, a sz*r ételért én nem vagyok hajlandó fizetni. És olyan emberekkel tartom csak a kapcsolatot, akiknek eléggé egészséges az önbizalmuk ahhoz, hogy ha vendégségbe megyek, és nem ízlik a kaja, azt mondhassam hogy "bocsánat de ez nagyon nem az én világom, kenhetek magamnak egy lekváros kenyeret inkább? anélkül, hogy a másik idegösszeroppanást kapna. Tehát nem, nem kerülök olyan helyzetbe, hogy olyat kelljen ennem, ami nem ízlik. De őszintén sajnállak titeket. Dédnagyanyámra emlékeztettek, áldja az Úristen, akit traumatizált a háború alatti éhezés, és kényszeresen megvetett mindent, mert hogy nem szabad pazarolni.
2022. dec. 18. 09:19
 27/39 anonim ***** válasza:
78%

#25.

Pont a ti undorító fajtátok szokott beszólogatni a normális embereknek azért, mert ők esznek is rendesen.

(Pl.: "Fúúj, te komolyan megeszed a virslit??")

Igen, mi MEGESSZÜK. Hiába nem tetszik ez a sok finnyás gyökérnek.

Mi viszont veletek ellentétben utoljára általános iskola alsó tagozatán csúfoltuk ki a sok válogatós hülyét. Én például mostanra már hála a jó égnek felnőttem annyira, hogy finnyásokkal nem ülök egy asztalhoz, mert nem vagyok kíváncsi a szánalmas hisztijükre.

Egyébként meg érdekes emberek lehettek ti, ha még egy átlagos menzás kaját sem vagytok hajlandóak megenni. Másokon gúnyolódni, meg kidobni az ételt rendben van, de enni meg már ciki felétek. Szomorú életetek lehet.

"van, ahol normális rovarokat enni, ami itt Európában nem kicsit furcsa. Azt megennétek?"

Szándékosan nem vennék rovarokat, de ha az kerülne elém, akkor megenném és nem foglalkoznék a fújolásotokkal meg a hisztitekkel.

Nem tartom a kapcsolatot olyan gyökér emberekkel, akik szerint válogatni normális dolog, enni pedig ciki, de még csak nem is sajnálom az ilyeneket. Aki ennyire hülye, az meg is érdemli, hogy éhen maradjon.

2022. dec. 18. 09:30
 28/39 A kérdező kommentje:

De komolyan, milyen helyen éltek? Nálatok tényleg nem történt olyan még, hogy valaki nem evett meg valamit?

Amúgy meg nem egészen értelek titeket. Azt mondod, hogy utoljára alsó tagozatban csúfoltad ki a válogatósakat, de most pont azt csinálod. Nem tudom, hol élsz, de én egyszer sem láttam még olyat, hogy valaki kicsúfolt volna valakit azért, mert megevett valamit, amit ő nem szeretett. De látom ilyen kis lelki sérült fogyatékoskák vagytok, akkor zabáljad a szart, ha annyira szereted. Azt viszont nem hiszem el, hogy sosem kerültél olyan emberrel egy asztalhoz, aki nem evett meg valamit. Nagyon kis butuskának tűnsz.

2022. dec. 18. 09:43
 29/39 anonim ***** válasza:
19%

"Mi viszont veletek ellentétben utoljára általános iskola alsó tagozatán csúfoltuk ki a sok válogatós hülyét." Hát ez nagyon ott van 😂😂😂😂 Jahjj ez feldobta a napomat.

Ember, a másik kérdésnél 80 választ írtatok arról, hogy mi milyen gusztustalan, életképtelen, beteg, finnyás nyomorékok vagyunk és ne lepődjünk meg, ha egy közösség se fogad be minket. Tehát ez az állításod már itt bukott, de rohadt nagyot. Egyébként valami mentális bajotok van, az biztos, mert SENKI nem hívott titeket malacnak, vagy gusztustalanul falánknak, mégis állandóan ezzel jöttetek a másik kérdés alatt is hogy "mer mi bezzeg disznók vagyunk, mi??!!" Senki nem mondott ilyet baszki, innentől egyértelmű hogy csak valami mentális sérelmeteket élitek ki rajtunk, amit inkább nem kommentelnék...

2022. dec. 18. 09:50
 30/39 anonim ***** válasza:
68%

#29.

Élőben mifelénk rendszeresen beszólogatnak a hozzátok hasonló válogatós gyökerek a normális embereknek és a másik kérdés alatt is volt jó néhány ilyen válasz. Ti is pont ugyanezt csináljátok, mi meg csak reagáltunk erre.

"Azt viszont nem hiszem el, hogy sosem kerültél olyan emberrel egy asztalhoz, aki nem evett meg valamit"

Ha tehetem, akkor nem eszek együtt ilyen emberekkel, mert undorítóak. Látom, nem megy nektek a szövegértés sem.

Felőlem ti válogathattok, ha csak ennyi eszetek van, de attól még nem ez a normális viselkedés. Ha meg véleményt írtok, akkor bizony nektek is vállalni kell a kritikát, hiába vagytok lelkibetegek.

2022. dec. 18. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!