Ennyire buták és beszűkültek az emberek, hogy már azon megy az ítélkezés, hogy ki milyen kaját szeret/eszik meg?
Volt egy kérdés hetekkel ezelőtt, még most is megy a vita, egy csomó válasz van már.
Arról szólt eredetileg, hogy gusztustalan-e, ha egy lány túlságosan válogatós a kaják terén. Nevetséges, amit művelnek. Vagy 8 oldalnyi válaszon keresztül megy a vita. Le van pontozva mindenki, aki azt írja, hogy nem válogatós az, aki 2 dolgot nem szeret, meg nem eszik meg MINDENT IS. Újabban azon megy a problémázás, hogy meg lehet-e enni az égett kenyeret meg ilyen hülyeségek.
Most nem azért, én sem támogatom a pazarlást meg a finnyáskodást, de ez már nevetséges. Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki mindent képes megenni, főleg ha megteheti, hogy normális kaját eszik. De ezek szerint nem normális az, ha valaki nem eszik meg 3 ételt, minden mást meg igen.
Most csak egy kérdésnél jöttek össze ilyenek, vagy ez egy általános felfogás?
Direkt azért írom most ezt ki, mert a másik kérdés alatt már nem lehet normális vitát folytatni, csak a lepontozás megy. És félreértés ne essék, én nem azon akarok ítélkezni, hogy ki mit eszik/nem eszik meg. Pont azért írom, mert szerintem ez a nem normális, hogy ilyen hiszti van emiatt.
Bármilyen véleményt szívesen fogadok, amennyiben normális stílusban van írva. Nem fogok senkit lepontozni, ha nem ért velem egyet, de értelmesen, kultúráltan válaszol, nem ideböfög valami bunkóságot.
Szerintem baromira visszataszító dolog a finnyáskodás, de nem érdekel különösebben.
Elkerülöm az ilyen embereket és kész.
#13 Szerintem visszataszítóbb lenne, ha a háttérben menne a Csendes Éj, mindenki csinos vadiúj ruhákba öltözve meghitten, családias hangulatban fogyasztaná az édesanya által készített vacsorát, az asztalon néhol egy fajéhas-almás gyertya pislákolna, majd miután nem sikerült magamba erőltetnem a szilvával töltött csirkét, és leküzdenem finnyásságomat, tele okádnám az asztalt, amiből természetesen az azt körül ülők arcára és ruhájára is fröccsenne egy kicsi. Dehát, kinek mi a visszataszító :D
Egyébként ez megtörtént, csak időben rájöttem, hogy nem a számban lévő szilvás csirke fog lemenni, hanem a gyomromban lévő fog visszajönni, és kisprinteltem a wc-be. Utána az egész család értem aggódott, és szabadkozott, faszán tönkrement az ünnepi hangulat. Megérte nem finnyásnak lenni, mondhatom.
@14.
Normális ember nem hányja el magát annyitól, hogy nem ízlik neki a kaja. De hát kinek mi.
Én biztos, hogy nem lennék hajlandó olyanokkal együtt enni, akik válogatnak. A véleményed meg nem érdekel.
@17.
Képzeld, mifelénk mindenki eszik rendesen.
A normális emberek pont, hogy attól tudnának hányni, ahogyan ti hisztizve túrkáltok az ételben, meg a többi embert fikázzátok azért, mert nekik több eszük van nálatok. Szar életetek lehet nektek.
Nálatok már csak a finnyáskodás undorítóbb. Részvétem a környezeteteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!