Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennyire buták és beszűkültek...

Ennyire buták és beszűkültek az emberek, hogy már azon megy az ítélkezés, hogy ki milyen kaját szeret/eszik meg?

Figyelt kérdés

Volt egy kérdés hetekkel ezelőtt, még most is megy a vita, egy csomó válasz van már.

Arról szólt eredetileg, hogy gusztustalan-e, ha egy lány túlságosan válogatós a kaják terén. Nevetséges, amit művelnek. Vagy 8 oldalnyi válaszon keresztül megy a vita. Le van pontozva mindenki, aki azt írja, hogy nem válogatós az, aki 2 dolgot nem szeret, meg nem eszik meg MINDENT IS. Újabban azon megy a problémázás, hogy meg lehet-e enni az égett kenyeret meg ilyen hülyeségek.

Most nem azért, én sem támogatom a pazarlást meg a finnyáskodást, de ez már nevetséges. Nem hiszem el, hogy van olyan ember, aki mindent képes megenni, főleg ha megteheti, hogy normális kaját eszik. De ezek szerint nem normális az, ha valaki nem eszik meg 3 ételt, minden mást meg igen.

Most csak egy kérdésnél jöttek össze ilyenek, vagy ez egy általános felfogás?

Direkt azért írom most ezt ki, mert a másik kérdés alatt már nem lehet normális vitát folytatni, csak a lepontozás megy. És félreértés ne essék, én nem azon akarok ítélkezni, hogy ki mit eszik/nem eszik meg. Pont azért írom, mert szerintem ez a nem normális, hogy ilyen hiszti van emiatt.

Bármilyen véleményt szívesen fogadok, amennyiben normális stílusban van írva. Nem fogok senkit lepontozni, ha nem ért velem egyet, de értelmesen, kultúráltan válaszol, nem ideböfög valami bunkóságot.

2022. dec. 15. 21:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként számomra hihetetlen, hogy valaki szándékosan olyan kajákat eszik, amiket nem szeret, holott dönthetne máshogy is, de "ő nem pazarol!!!" Már bocsánat, de ha nem dönthetek, hogy résztveszek-e ebben az életnek nevezett kínzásban, akkor legalább hadd élvezzem már minden egyes percét, és csökkentsem a kellemetlen tényezőket, amennyire csak lehet. Ebbe az is beletartozik, hogy igenis csak finom ételeket fogok enni. És szerintem az lenne a normális, ha mindenki így gondolkodna, nem kényszeresen kínozná magát.
2022. dec. 16. 11:42
 12/39 A kérdező kommentje:
#10, 11 Egyébként ez teljesen igaz. Annál a kérdésnél az ilyen válaszok egyébként le vannak pontozva, mert aki nem eszik meg mindent, az finnyás. De nem is értem, azért a legtöbb ember nem kerül gyakran olyan élethelyzetbe, hogy mindent meg kell ennie, különben éhen hal. Meg ennek a kivitelezését sem értem. Olyat vesz a boltban meg olyat szed vendégségben, amit nem szeret, aztán büszkén kihúzza magát és azt mondja, hogy ez amúgy sz.r volt, de ő csak azért is megette? Ha jobban belegondolok, ebből hamarabb lesz pazarlás meg kínlódás, mint abból, ha valaki csak abból vesz, amit szeret.
2022. dec. 16. 14:19
 13/39 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem baromira visszataszító dolog a finnyáskodás, de nem érdekel különösebben.

Elkerülöm az ilyen embereket és kész.

2022. dec. 16. 19:12
 14/39 anonim ***** válasza:
30%

#13 Szerintem visszataszítóbb lenne, ha a háttérben menne a Csendes Éj, mindenki csinos vadiúj ruhákba öltözve meghitten, családias hangulatban fogyasztaná az édesanya által készített vacsorát, az asztalon néhol egy fajéhas-almás gyertya pislákolna, majd miután nem sikerült magamba erőltetnem a szilvával töltött csirkét, és leküzdenem finnyásságomat, tele okádnám az asztalt, amiből természetesen az azt körül ülők arcára és ruhájára is fröccsenne egy kicsi. Dehát, kinek mi a visszataszító :D

Egyébként ez megtörtént, csak időben rájöttem, hogy nem a számban lévő szilvás csirke fog lemenni, hanem a gyomromban lévő fog visszajönni, és kisprinteltem a wc-be. Utána az egész család értem aggódott, és szabadkozott, faszán tönkrement az ünnepi hangulat. Megérte nem finnyásnak lenni, mondhatom.

2022. dec. 16. 19:47
 15/39 anonim ***** válasza:
52%

@14.

Normális ember nem hányja el magát annyitól, hogy nem ízlik neki a kaja. De hát kinek mi.

Én biztos, hogy nem lennék hajlandó olyanokkal együtt enni, akik válogatnak. A véleményed meg nem érdekel.

2022. dec. 16. 20:03
 16/39 anonim ***** válasza:
71%
#13 nagyon adlak!
2022. dec. 16. 20:36
 17/39 A kérdező kommentje:
#15 WTF, akkor te nem szoktál másokkal enni vagy micsoda? Ha az anyád vagy testvéred vagy mit tudom én kid válogat, akkor nem eszel vele? Hát hányni bírnék tőled. Látom ide is megjött ez a bunkózós hányadék banda, már normálisan nem lehet kérdést kiírni. Én már tőletek undorodom, élettelen szarok. Jobb dolgotok nincs, mint azt figyelni, hogy ki mit eszik meg?
2022. dec. 16. 20:36
 18/39 anonim ***** válasza:
52%

@17.

Képzeld, mifelénk mindenki eszik rendesen.

A normális emberek pont, hogy attól tudnának hányni, ahogyan ti hisztizve túrkáltok az ételben, meg a többi embert fikázzátok azért, mert nekik több eszük van nálatok. Szar életetek lehet nektek.

Nálatok már csak a finnyáskodás undorítóbb. Részvétem a környezeteteknek.

2022. dec. 16. 21:05
 19/39 anonim ***** válasza:
33%
Nem a normális emberek azt esznek, amit akarnak, és nem azzal foglalkoznak, hogy a másik mit eszik, meg mit csinál. Illetve az ételben sem kell turkálni, evidens hogy az ember azt kér egy étteremben, vagy azt főz amit szeret, és nyilván nem olyat amit nem szeret, így nem kell turkálni az ételben.
2022. dec. 16. 21:24
 20/39 anonim ***** válasza:
57%
A normális emberek megbecsülik az ételt és nem finnyáskodnak. Szomorú, ha felétek nem így van ez.
2022. dec. 16. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!