Ezek a dolgok valamilyen mentális betegségre utalnak?
Egy ismerősömmel online szoktam kommunikálni,és van pár dolog,ami számomra fura.
Pl
-Lényegtelen dolgokat megjegyez,múltkor pl küldött egy képet magáról,és kiemelte,hogy mondjuk 10 perce,16:35 perckor készítette.
-Mesélte,hogy egy közeli családtagjának vett ajándékot karácsonyra,ezt lefényképezte,hogy megmutassa,erre ott volt mellette egy cetli,ráírva,hogy kinek szánta,és mire.
-Gyakran,ha nem válaszolok neki egyből,akkor is ír,többször vagy más platformon keres.
-Hamar elfelejti,hogy tegnap említett valamit,másnap újból megteszi.
-Egyszerű dolgokat túlzottan megél,nagy élményként írja le pl,hogy volt a boltban,és hogy ilyen péksüteményt vett,mert a másikból nem volt,de a harmadik is tök jól nézett ki,meg milyen szép cukormáz volt rajta,stb.
Magyarán túlzottan részletesen elmeséli mi történt vele,egy hétköznapi dolgot,mintha valami nem hétköznapi dolog történt volna vele.
Nem,sőt diplomája is van.
És állítólag magas az IQ-ja is,ezt sokszor mondta már.
Stratégiai netes játékokkal is játszik.
De szerintem nem sok emberrel kommunikál,a szüleivel él.
Először arra gondoltam,hogy csak infantilis.
De ezek olyan plusz fura dolgok nekem.
Túlzott kontrollálni vágyás és maximalizmusra/perfekcionizmusra tippelek.
Előző voltam...
A szakmájában nem dolgozott soha,az állásinterjúkon nem őt választják.
Alkalmi munkákat vállal,de többnyire pár hét után elküldik.
Párkapcsolat.
Online beszélgetett,3szor találkozott valakivel,és ő ezt már kapcsolatnak hívja.Exként hivatkozik rá.
30 éves.
Ha a szülei mondanak neki valamit,szót fogad.
Ez durva...
Miért tartod vele a kapcsolatot? Szánalomból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!