Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 6. felesnél tartok 4 sörrel...

6. felesnél tartok 4 sörrel lekűdve.Ez mennyire átlagos egy mai dolgozó embernél?

Figyelt kérdés
Természetesen munka után kezdtem szürcsölni,az egy közeli csehóban vagyok.
2022. dec. 15. 17:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%
Le is tiltották troll Balázst már megint. De tényleg nem értem ezt ki tartja el és ki költ rá ennyit akárhogy gondolkodom. Egyébként természetesen szerencsésen haza ér. Mert max a teszkóba megy ki még megveszi a sok piát és otthon iszik. Nincsenek haverjai se.
2022. dec. 17. 18:26
 22/24 anonim ***** válasza:
de miért kell ilyen emberrel foglalkozni? mivel jobb neked hogy folyamat szidod, beszélsz róla, válaszokat írsz? fusztrációid vannak amit más ostorozásával adsz le?
2022. dec. 17. 18:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Az nem én vagyok jó ha napi egy valaszt adok itt. Xddd
2022. dec. 17. 19:24
 24/24 anonim ***** válasza:
rendszeresen látom több kategóriában is hogy elkezd valaki személyeskedni, nevet ír és aláz, én is kaptam már meg, csak mert hasonlónak találta a leírt dolgaimat mint valakit akit ott kipécézett
2022. dec. 17. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!