6. felesnél tartok 4 sörrel lekűdve.Ez mennyire átlagos egy mai dolgozó embernél?
Figyelt kérdés
Természetesen munka után kezdtem szürcsölni,az egy közeli csehóban vagyok.2022. dec. 15. 17:55
11/24 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon sok!
Azt se értem, hogyhogy meg nem ütött ki ennyi...?
Gondolom, ha napi szinten űzöd, már hozzá vagy szokva...
De szerintem akkor is sok.
12/24 anonim válasza:
Én nyáron fogyasztottam utoljára alkoholt. Pedig melós vagyok.
13/24 anonim válasza:
Én a melóba kezdem, semmise vagy bátya. sőt melo hejet is a kocsma
14/24 anonim válasza:
Na még hány feles és söröcske csusszant le azóta vagy már bealudtál az otthon nyugalmában?Ha van aaszonykád akkor ehhez mit szól?
15/24 anonim válasza:
Ez Balázs, se asszonya se munkája nincs. Nagy kamu. Egy valami igaz csak, hogy tényleg iszik ennyit mert egy alkoholista munkanélküli. Csak azt nem értem ki tartja el és ki fizet ennyi mindent neki. Nem értem.
16/24 anonim válasza:
Neha megesik..van h mar meloban is. Rendszeresen nyilvan gaz.
17/24 anonim válasza:
Végül mennyit ittál?
Haza értél épségben?
18/24 A kérdező kommentje:
Full K.O. volt,10 feles,8 sör.
2022. dec. 16. 08:28
20/24 anonim válasza:
Hogy keresel ennyit az alapítványi suliban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!