Az ilyen instagramos lányok, nők csak hülyìtik az átlagos külsejű hapsikat?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy oösszebarátkoztam férfiként egy ilyen nővel. Nincs köztünk semmi, nem is számoltam ezzel a lehetőséggel. Viszont megdumáltuk, hogy a kontaktot tartani fogjuk. Ráírtam, nagyon tömören válaszolt, majd utána már ignorált. Ez vajon az átlagos külsőm miatt történt?2022. dec. 9. 14:08
1/11 anonim válasza:
"Ráírtam, nagyon tömören válaszolt, majd utána már ignorált. Ez vajon az átlagos külsőm miatt történt?"
Biztos rájött, mint ahogy a példa is mutatja, hogy nem vagy egy okos ember, ezért ignorált téged.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem értem.
2022. dec. 9. 14:18
3/11 A kérdező kommentje:
Tény, hogy nem végeztem summa cum laude minősìtéssel az orvosin, de totálisan hülye nem vagyok.
2022. dec. 9. 14:22
4/11 anonim válasza:
ez pont azért történt mert a csajnak annyi esze sincs mint egy lyukas zokninak
5/11 anonim válasza:
A nőknél nem annyira számít a külső, mint nálunk. Persze köztük is vannak sekélyes csipák, akiknek csakis a napbarnított, kockahasú mediterrán szerető számít férfinak.
6/11 anonim válasza:
Igen a külsőd vagy az egzisztencia , diploma hiánya miatt tiltott.
7/11 anonim válasza:
Te komolyan azt hiszed, hogy valakit csak a külseje miatt lehet ignorálni? 🤦👏🤷
Gondolom fel se merült benned, hogy esetleg nem tart érdekesnek, nem lehet veled tartalmasan beszélgetni..stb
8/11 A kérdező kommentje:
Más nőkkel teljesen könnyedén elbeszélgetek akár órákat is. A baráti köröm is értelmiségiekből áll.
2022. dec. 9. 14:45
9/11 anonim válasza:
Nem mindenkit érdekel, amit mondasz.
10/11 A kérdező kommentje:
Ja, már értem. Tehát azért nem vagyok okos, mert azt feltételezem, hogy a külsőm miatt nem válaszolt?
2022. dec. 9. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!