Mi a véleményetek arról az emberről aki pénzügyi analfabéta de mindig nyer bitcoinom mert mindig akkor adja el amikor többet ér?
Ez nem egy szerencsejáték.
Ki is a pénzügyi analfabéta?
Hogy mi a véleményem?
1. A lottóötöst is van, aki megnyeri. Ez van. Van, hogy valakinek szerencséje van, másvalakinek meg nincs.
2. Miből tudni, hogy tényleg mindig nyer? Mert eldicsekszik vele? Mert kiírja Fb-ra? Nos, erre csak azt tudom mondani, hogy volt egy ismerősöm - még 10 éve -, aki állandóan hencegett azzal, hogy ő Tippmixen mindig mennyit nyer. Heti szinten posztolta a 30-40-50 ezres nyereményeiről a képeket, aztán meg írt, hogy tudnék-e kölcsönadni neki 30 ezret?
3. Miből szűrted le, hogy pénzügyi analfabéta?
4. Rohadtul nem érdekel, hogy más hogyan mókázik a kriptovalutákkal. Van, aki szeret kockáztatni, valaki nem. Nem mondom, hogy nekem ne lenne egy kisebb összeg kriptóban, de én inkább fektetem a pénzemet kiszámíthatóbb dolgokba. Lehet, hogy kevesebbet nyerek, de kevesebbet is vesztek, ha gáz van. Azért az elmúlt egy évben nehéz olyan időszakot felmutatni, ahol Bitcoinnal pár tized százaléknál többet lehetett nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!