Álltál már bosszút valakin? Miért, mit tettél vele? Jó érzés volt a megbosszulni?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 21:14
11/23 anonim válasza:
Nem még sosem. Olyan volt csak hogy kiálltam magamért erre valaki összetört hogy nem tud manipulálni. Végülis saját magán állt bosszút.
12/23 anonim válasza:
Még nem volt, de gondoltam már arra, hogy milyen jó lenne ha szétbasznám a fejét.
De én túl léptem rajta, és azóta jobb ember vagyok mint ő.
13/23 anonim válasza:
Iskolai karácsonyi húzáson azt az embert húztam, aki állandóan kibeszélt, csúfolt és g*cizett velem. Sütöttem neki mézeskalácsházat és a tésztájába a parkból összeszedett kutyaszart kevertem.
K*rvajó volt nézni, ahogy eszi.
14/23 anonim válasza:
13# megis megfogdostad a szart? :D
15/23 anonim válasza:
Feltalálták a kesztyűt már egy ideje.
16/23 anonim válasza:
Sajnos még nem tudtam senkin bosszút állni, pedig biztos, jó érzés.
17/23 anonim válasza:
13 Elég büdös lehetett a konyhában mikor sült, az nem baj?
18/23 anonim válasza:
Én passzívan szoktam bosszút állni, tehát nem akadályozok senkit, viszont nem is segítek. Élvezet nézni, ahogy el vannak havazva és nyavalyognak, miközben én meg kiolvasom a netet.
19/23 anonim válasza:
Szerinted ki a fszom foglalkozik ilyen apróságokkal? A romlott kefír is büdös volt, amit rám öntött, miközben baxtatott. Egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani, ehhez képest a szarral etetés apróság.
20/23 anonim válasza:
végülis azt elmondtad neki, hogy szarral megetetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!