Álltál már bosszút valakin? Miért, mit tettél vele? Jó érzés volt a megbosszulni?
Kössz szépen
Most szedtem a kertek alól
Munkáltatókon
Jelentettem őket navnál, nébihnél, munkaügyi felügyelőségnél.
Indok: nem fizettek ki/ nem küldték a papírjaimat /nem valós adatokat írtak a kilépő papírjaimra, nem akarták kijavítani stb
Ezeken kívül a munkahelyen tapasztalt hiányosságokkal tudtam őket még jelenteni. Pl volt olyan hely ahol csak férfi wc volt, pedig voltak női dolgozók. Az öltözők undorítóan piszkosak voltak.
Régen lakott felettünk egy köcsög fiatal srác, aki állandóan bulizott a haverjaival (hétköznap is meg hétvégén is).
Hiába kértük időről-időre szépen, aztán nem szépen, majd kimondottan csúnyán, vagy hívtunk rendőrt, a bulik csak nem ritkultak.
A srác haverjai általában kocsival jöttek ezekre az alkalmakra és ráadásnak beálltak úgy a kapuba, hogy nem lehetett tőlük biciklivel bemenni a házba.
Egyszer meguntam, vettem egy kilós foldimogyorót, fogtam egy zöldségaprítót és ledaráltam a mogyorót.. vettem egy kis olajat és vizet és ebből a 3dologbol csináltam egy ilyen higabb paszta szerű hányás kinézetű masszát. Na ezt szépen ráöntöttem a kis köcsög haverjának az autójára. Jó alaposan hogy jusson az ablakokra is bőven.
:) többet nem álltak oda érdekes módon..
A főnököm ki akart rúgatni (sok más embert ki is rúgatott. Miért? Csak.), de a fagyi visszanyalt. Én rúgattam ki őt!
Életem egyik legszebb emléke. Azóta is mély elégedettség tölt el, ha csak eszembe jut. Akkor annyira boldog voltam, hogy kimentem a vécébe és ott percekig ugrándoztam és sikítoztam örömömben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!