Szép nők, milyen érzés szép nőnek lenni?
"küzdöttek mint malac a jégen, hogy legyen egy normális kapcsolatuk."
😂
Nem vagyok egy világ szépe, de talán mondhatni, hogy objektíve kicsivel átlagon felüli vagyok. Őszintén szólva irreális azt mondani, hogy minden férfi lefeküdne velem csak mert tetszem nekik, illetve pont ugyanúgy igaz ez az átlagosabb nőkre is. Hiszen a legtöbb férfi nem csak azzal a nővel feküdne le, akiben élete szerelmét latja, hanem szinte bárkivel, legalább egyszer.
Tehát ez számomra nem jelent semmiben előnyt. Mivel a szépség sok szempontból szubjektív is, ezért ráadásul nyilván nem tetszhetek mindenkinek.
7-es vagyok.
Annyi lemaradt, hogy van pár dolog ami kimondottan negatív és sokszor igen kellemetlen.
Először is, sokszor észrevettem már suliban de még munkahelyen is, hogy az idősebb nők rosszindulatúak, féltékenyek, ha tudnak akár keresztbe is tesznek. Még akkor is, ha amúgy ők maguk is szépek és semmi okuk nem lenne féltékenykedni. Ez főleg akkor gond ha például észreveszik, hogy a férfi kollégák ellenben segítőkészek, előzékenyek. Ez okozott már gondot, volt, hogy ki is túrtak egy munkahelyről, amit pedig szerettem.
A másik dolog ami méginkább fáj, hogy gyakran nem veszik észre az emberek, hogy intelligens vagyok, vagy jól értek valamihez. Azt is többször visszahallottam már, hogy akik nem ismernek jól azok beképzeltnek, flegmának hisznek. Azt is észrevettem, hogy az emberek nem tudják elhinni rólam ha problémáim vannak, senki nem nézi ki belőlem, hogy érzékeny vagyok, szorongó, magányos, stb.
Férfiként mondom, hogy szerintem nagyon jó dolog nőként 10 pontosnak lenni.
Nem gond a párkeresés, és ez nagyon fontos.
Nem kell küzdeniük, mint nekünk férfiaknak, és ez nagyon nem mindegy.
Amíg egy szép nő még válogathat is, mert rengeteg kérője van, addig egy férfi vért izzadva küzd, hogy egyálltalán történjen már valami.
Egy férfi ha ma nem számít jó pasinak, nem számít szép férfinek, akkor halálra van itélve. 😥😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!