Nem féltek milyen érzés lesz meghalni?
Valóban nem mindegy, hogy hogy történik a haláleset. Képzeld el milyen lehet szétcincálódni egy maci által. No, az aztán kellemetlen egy élmény. Főleg, hogy a maci az a hasra megy, belekre elsősorban. Egy tigris legalább torokra megy. Az se egy leányálom, de mégiscsak gyorsabb, mint kibeleződni. :D
De ha kicsit reálisabb kellemetlen halált akarsz, akkor megkéselődni is borzalmas. Vagy konkrétan még rosszabb mindennél, ha rákos leszel.
Szóval ja, lehetne ezt egész nap sorolni.
Én álmomban szeretnék távozni. Úgy, hogy előtte semmi bajt nem észlelek, csak elalszok és nem ébredek fel.
Vajon akiknek így sikerül, mégis éreznek valamit? Felébrednek egy pillanatra? Hmmm...
Én is félek.
Én csak attól félek, hogy a halálom után mi vár majd rám.
Vajon a Pokolba jutok? Vagy talán újra megszületek, egy másik világba és egy még rosszabb életet kell majd végigszenvednem? Vagy lehet, hogy semmi nem fog maradni abból, ami én voltam valamikor?
A halál módjától viszont egyáltalán nem félek.
3 éve kaptam egy infarktust.
Vacsora után lefürödtem, majd lefeküdtem tvzni. Következő emlékem, hogy a korházban ébredek. Mikor megérkezett a mentő, egyszer újra is élesztetettek 47 mp-ig állt a szivem.
Mint mondtam nem emlékszem semmire.
Nem tudom jelent e ez bármit, de abban van igazság, hog, nem mindegy hogyan ér a halál.
Ágyban, elaludva, vagy épp egy autó gázol el.
Nagyon nem mindegy.
"el üt egy autó, vagy a fejemre esik valami"
Mindkettő megtörtént már, nem féltem, nem volt halálfélelem. Picit izgultam de ennyi.
Viszont amikor a 30+ méteres csúszdán mentem, és kiestem abból a gumiúszó izéből, na akkor egy csöppet megijedtem
#7 kinem sz.rja le? :D
Ha választani lehetne, én szívinfarktusban halnék meg mint apám, de nem az udvaron.
Végre pihenhetnék :)
"Aki lepontozott legyen már gerince és írja ide mi okból tette."
Én azért pontoztalak le, mert szerintem az teljesen mindegy, hogy milyen módon hal meg valaki. Utána valószínűleg már úgysincs semmi, ha meg mégis van, azt már nem befolyásolja az, hogy mi okozta az illető halálát.
Egyébként nem értem, hogy miért érdekel téged az, hogy egy csapat idegen ember név és arc nélkül hogyan pontoz ezen az oldalon.
Változtat ez bármin az életedben, ami fontos is?
Valószínűnek tartom, hogy nem.
23 évvel ezelőtt volt egy agyvelőgyulladásom. Két hétig nem volt biztos, hogy megmaradok. Az egészből az a legszörnyűbb, hogy ebből az időszakból egy perc se maradt meg. AZ ÉN ÉLMÉNYEM volt, mégis mindenki emlékszik rá, csak én nem. D
Azóta 3x volt rövid lefolyású stroke-om, de eddig még mindent túléltem. Pedig így lenne jó távozni, nem "lassan hervadni el, mint a virág, melyet titkos féreg foga rág".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!