Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt rólam, hogy...

Miért hiszik azt rólam, hogy olyan jó ember vagyok?

Figyelt kérdés

Pedig ez nem is igaz. Persze próbálok mások előtt jó színben feltűnni, lehet kicsit túlságosan. ha tudnák milyen ember vagyok...

De rólam mindig leveszik azt, hogy ilyen kis ártatlan vagyok, bár nem vagyok az a harsány személyiség az tény. Meg sokan azt is hiszik rólam, hogy okos vagyok.

De miért látnak ilyennek? Lehet megjátszom magam másoknak?

2022. dec. 13. 21:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az jól hangzik, legyen így!
2022. dec. 15. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Szoval milyen ember vagy?
2022. dec. 15. 15:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Én titokzatos vagyok. Szándékosan nem mondok magamról dolgokat. Azonban mégis elhiszik rólam, hogy ilyen kis jólelkű vagyok. Pedig tulajdonképpen én azt sem akarom kimutatni, hogy jó vagyok és azt se hogy rossz vagyok.
2022. dec. 15. 16:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Nehéz megbízni emberekbe, ha valamit elmondasz neki nehogy továbbadja
2022. dec. 15. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Na hát én pont ilyen vagyok. Azért hiszik azt, mert semmit nem nyilatkoztatunk ki, ergó jót feltételeznek, csendesek vagyunk, nem ártunk senkinek (nyíltan)..a felszín alá senki nem lát.
2022. dec. 16. 22:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi ez a fing kérdés?
2023. jan. 12. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!