Hogyan lehetek JÓ ember, és magamnak okoztam-e ezt?
Yin-Yang.
Valószínűleg nálad túlsúlyban van, a negatív energia.
Amilyen érzéseid vannak, legyen az jó vagy rossz, ezt fogja követni a környezeted.
Ugyanis ha neked rossz az anyagi minőséged,akkor a környezetedét is azzá teszed.
"Ha egy ember elméje tisztul,a környezete is megtisztul" /Buddha/
Az önzetlenséget sem jó túlságosan elnyomni..
Ugyanis az az egó-ból ered, tehát az egód az ami a lelkedhez van tapadva.
Ha túlságosan elnyomod akkor az lesz a baj, ugyanis az egó mindent magának akar kisajátítani.
És az egód-ból ered a kitartás is.
Igen a meditáció az jó, az lenyugatja a tested/elméd, olyankor tisztán tud gondolkodni az ember.
Viszont én azt ajánlom hogy próbálj meg optimista lenni, ha rossz dolgok sorozata történik veled, akkor tanulj belőle!
Mindennek keresd a jó oldalát, nem véletlen történnek ezek veled, célja van: Tanulj,fejlődj.
És próbáld ki ha optimista vagy, akkor rövid időn belül követi ezt a környezeted is és más emberek is pozitív hatást gyakorolnak majd rá:)
Én ezt tapasztalatból mondom, mindenkinek mosolyt tudok csalni még a leg nosztalgikusabb helyzetben is (ismerőseim szerint).
Nekem is sok problémám volt sulival és a hétköznapi életemmel egyaránt.
Ha eleget meditáltál, akkor megpróbálhatsz transz állapotba menni, ugyanis ott mindenre választ lelsz, amit csak tudni akarsz.
Nem hiába mondják sokan hogy a "választ magadban találod":)
Ui: Igen a jótékonykodás az sokat segít.
Próbálj csak kissebb dolgokban segíteni az embereknek.
Egy példa (velem történt): Oda jött hozzám egy öreg néni egyszer az utcán, és megkért hogy tudnák-e segíteni neki elvinni a táskáját.
Én nagyon siettem , mert barátnőmmel lett volna talim.
Segítettem az öregnéninek és másnap az utcán találtam egy 2000-rest.
De nem ez a lényeg, hanem ha másnak segítessz az neked is jól esik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!