Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vásárlás webshopban: Te...

Vásárlás webshopban: Te örülnél ennek vagy idegesítene? (emberi tulajdonság)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy vásároltál egy webshopban. Utána pár nap múlva felhívnak téged telefonon, kedvesen érdeklődnek, hogy elégedett vagy-e a megvásárolt termékkel. Van-e esetleg kérdésed, válaszolnak rá, tippeket adnak a termék használatával kapcsolatban, érdeklődnek a szokásaidról, szükségleteidről, és esetleg ajánlanak valamilyen más terméket is, amire szükséged lehet.

A fentiek milyen hatással vannak rád?

(most regisztráltam, nem tudok szavazást kiírni)

A. Nagyon örülök a figyelmességnek, ritkaság, hogy törődnek a vásárlóval és nem csak a pénzt kaszálják be.

B. Nem érdekel, hidegen hagy, közömbös.

C. Idegesít, mert utálok telefonálni.

D. Egyéb, leírom kommentben.

2022. dec. 13. 20:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
31%
nézd a webshopos tutorialvideók cicababaközönsége meg a felnőtt emberek között nem sok átfedés van...
2022. dec. 13. 23:18
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Tuti nem dumalgatnek vele.. ugyanugy megmondanam neki is mint a tobbi ilyen telefonalgatonak, h nem erek ra sry viszhall
2022. dec. 13. 23:51
 13/25 A kérdező kommentje:

"nézd a webshopos tutorialvideók cicababaközönsége meg a felnőtt emberek között nem sok átfedés van..."

Jó is, hogy mondod - soha többet nem nézek Wolf Gábort.

2022. dec. 14. 00:35
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
Az ki?
2022. dec. 14. 02:26
 15/25 anonim ***** válasza:
66%
Ja, az ilyen százmilliókat hozó csodatrükkök mind kamuk.
2022. dec. 14. 05:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem probléma, ha olyan helyről hívnak, ami ezt indokolja. Nekem több ilyen telefonom is volt, de nem egy termék rendelése után, hanem leginkább az autó márkaszervízből, ellenőrzések, vizsga után, hogy mennyire voltam elégedett a szolgáltatással, és kérnek pár visszajelzést minőségbiztosítási okokból. Ezzel szerintem nincs probléma. Elképzelhető, hogy van olyan termék, aminél ezt lehet alkalmazni, de az inkább nagyobb értékű vagy egyedi megoldásos termék lehet.
2022. dec. 14. 08:08
 17/25 anonim ***** válasza:
71%
Nem veszem fel a telefont, hacsak nem a mentő, rendőrség, tűzoltóság, családtag vagy a barátom ír.
2022. dec. 14. 12:53
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen webshop volt ez?
2022. dec. 14. 13:02
 19/25 anonim ***** válasza:
Húú, azt nem tennéd zsebre, amit tőlem kapnál ilyen esetben. Azt is éppen eléggé gyűlölöm, hogy minden rendelésem után e-mailben zaklat az Árukereső vagy maga a cég, amelyiktől rendeltem, hogy értékeljem a vásárlást. Ha elégedett voltam, újra és újra fogok rendelni tőled. Ha hívogatsz, soha többé feléd sem nézek.
2022. dec. 14. 18:46
 20/25 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem még az e-mailes zaklatást sem, nem hogy ha hívogatnának is...
2022. dec. 14. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!