Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tartozunk ezzel a másiknak?

Tartozunk ezzel a másiknak?

Figyelt kérdés

Két fél ismerkedik, akár randevú akár barátság kapcsán, vagy már ismerik egymást, csupán a következő találkozó a téma. Erre az egyik fél kalap kabát eltűnik a másik fél életéből úgy, hogy az utolsó beszélgetésükben még a találkozót szervezték.

Szerinted tartozunk azzal a másiknak, hogy szóljunk neki, inkább hagyjuk az ismerkedést/találkozót?

2022. dec. 12. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen tartozunk.Én régebben elkövettem ezt a hibát.Elkezdtem valakivel ismerkedni és a lényeg hogy elég zűrzavaros volt az életem pedig elkezdtünk szimpatizálni egymással de én meg ilyedtem és hátat fordítottam neki,pedig nem érdemelte meg.Megbántottam vele.Persze azóta már minden rendben de rájöttem hogy nem szabad egy emberrel ilyet csinálni főleg ha nem szolgál rá mert egy ilyen dologgal bele lehet taposni a másik lelkébe.
2023. jan. 18. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!