Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha éjjel kettőkor...

Mit tennél ha éjjel kettőkor esőben mennél autóval s azt látnád hogy egy ember négykézláb áll a járdán?

Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 14:30
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván kihasználnám a helyzetet, hiszen jó ember vagyok.
2022. dec. 11. 14:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbben továbbmennek.

Egyébként sok férfi hal meg azért mert összeesik az utcán betegség miatt,

részegnek nézik és elsétálnak mellette!

Nőknél többen mennek oda megnézni mi van vele.

2022. dec. 11. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Leállnék valahol, odamennék hozzá, megkérdezném, hogy segíthetek-e, majd hívom az illetékeseket.
2022. dec. 11. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

#2 :D

Nem tudom. Függ ez az aktuális kedvemtől is. De valószínűleg megállnék és megkérdezném tőle, hogy segíthetek -e neki valamiben

2022. dec. 11. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Leparkolnék a kocsival, lehúznám az ablakot, és odakiabálnék, hogy minden rendben van-e, kell-e segítség. Ha szükségesnek ítélném meg, hívnám a mentőket. A kocsiból viszont nem szállnék ki, elég sok olyan rémtörténetet hallani, hogy az erőszaktevők így csalogatják magukhoz közel az áldozatukat (mármint hogy úgy tesznek, mintha segítségre szorulnának).
2022. dec. 11. 14:46
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Messzebbről kiabálnék, hogy hahó minden oké? Bár nem tudom mi lenne oké valakinek aki négykézláb mászkál az esőben.
2022. dec. 11. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, mert így csalják csapdába az éjszakai autósokat. Nem vicc. Igazából sokan vannak csak el vannak bújva. Ki szállsz segíteni, jól meg agyanak még az autót is elviszik. Mocsok egy világ ez.
2022. dec. 11. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
*meg agyalnak
2022. dec. 11. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!