Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magasság tényleg túlértékelt...

A magasság tényleg túlértékelt dolog férfiaknál?

Figyelt kérdés

Sok tanulmány született erről, hogy a férfiassághoz alapból társítják az emberek a magasságot. Éppen ezért a magasabb férfiaknak jobbak az esélyeik a munkaerőpiacon, szívesebben választják meg őket vezetőknek és persze a nők is jobban vonzódnak hozzájuk.

Ez azért érdekes, mert tulajdonképpen az ember ezen nem tud változtatni, így ez alapján megítélni valakit nem racionális, de mégis így működünk. Meg ezzel ellentétben ott van a Napóleon komplexus is, hogy az alacsony férfiak kompenzálni akarnak és ezért belőlük lesznek főnökök. Sok ilyen politikust ismerünk a történelemből.

2022. dec. 10. 11:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

pedo hajlamok :DD

Múltkor egy másik nagyon okos itteni nő(talán szánszájndollka) és vmi olyasmit írt, hogy akinek bejön egy 18 éves lány, az pedo.

Értem én, hogy ez egy nagyon kényelmetlen téma, és nehéz szembesülni azzal, hogy egy egyetemista lánnyal sem tudtok versenyezni, de nem kéne ennyire gyerekesen reagálni, legalább belsőleg lennétek értelmesebbek, érettebbek.

2023. dec. 11. 14:01
 22/22 anonim ***** válasza:
#21 Középiskolásként nem szeretnék az egyetemistaként lányoka versenyezni. Meg hát, értetek kétlem, hogy versenyezne bármelyik nő :D És nektek nem a szép NŐK tetszenek, ami szerintem inkább a 25-38 korosztály mikor tényleg látszik valakin hogy már nem kis gimis hanem érett nő, de még nem ráncos pl. Hanem a kifejezetten minél fiatalabbnak kinéző lányok, ártatlan baba arccal, alacsony, kicsi, "deszka" testtel,magas és ártatlan hanggal, stb. Lásd Belle Delphine pl. Nekem azt senki nem fogja megmagyarázni, hogy a kifejezetten gyermekre/kiskamaszra hajazó tulajdonságok preferálása a felnőtt női test helyett nem pedofil hajlam.
2023. dec. 11. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!