Helyre lehet hozni még egy ilyen elrontott életet?
34 éves leszek idén.
Alacsony iskolai végzettséggel rendelkezem, még érettségim sincs. Nem beszélek semmilyen idegen nyelvet. Nincs megspórolt pénzem, és csak nagyon keveset dolgoztam, jelenleg is munkanélküli vagyok. Ennek az az oka, hogy vagy nem találok munkát, vagy ha igen, arról kiderül, nem nekem való.
Önbizalomhiányos vagyok, egész életemben menekültem a gondoktól, ha belekezdek valamibe, akkor abbahagyom.
Barátnőm 5 éve volt utoljára, igaz, másfél hét után kidobott. Akkor, vele szexeltem utoljára, vagyis 5 éve. Azóta nem volt semmilyen testi kapcsolatom nővel, még egy csók sem.
Anyám annak idején férjhez ment külföldre, vettek egy lakást, amit fizetnek, én abban lakhatok ingyen. Most is ott vagyok.
Köszönöm a bíztatásokat.
Helyre fogom hozni az életemet, ki fogok jutni abba a külföldi országba, ahol a női barátom van, amiről a #8-as kommentben írtam, és végül ott maradok örökre, ott jó lesz nekem élni.
De ehhez elég sokat kell tennem, rendeznem kell magam az élet minden területén, pénzügyileg, stb.
Viszonylag még fiatal vagyok, szóval igyekszem az időt nem elszórni.
Jó éjt nektek.
Akinek rendben van az élete, annál elképzelhető, hogy csak szexre vágyik, de nálam minden romokban van, így nem ragadhatok le a szexnél. Prostihoz egyébként sem mennék, annál többet érek.
Viszont már tudom, mit akarok, így hozzá is kezdek az életem felépítéséhez.
Mármint akinek valamennyire rendben van az élete, és csak a szex hiányzik neki, annál képzelhető el, hogy csak szex kell neki. De ha nagy bajban van, és úgyis csak a szex körül jár az esze, az elég gáz hozzáállás. Én nem vagyok ilyen.
Mégegyszer köszönöm a biztató válaszokat. Megyek, és helyreteszek mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!