Elrontott meditáció! Mit tudtok erről? Hogyan lehet helyrehozni? Helyre lehet hozni? Ha igen, HOGYAN? Bővebben lent. Olvasd el a cikket is, légy szíves.
Sajnos a cikket csak pár napja találtam.
Nálam is jelentkezett az óriási fájdalom, stb.
A fájdalom hol jelentkezett, a szívközpontban?
Nem igazán értem ezt az "elrontott meditáció" dolgot.
Más utak a köldök mögé viszik a tudatosságot, "oda meditálnak" különböző módokon, és csak később nyitják a szívközpontot. Ezek is helyesek, de az is helyes lehet ha egy másik út rögtön ezt a központot nyitja.
Probléma mindig lehetséges, ezt a tanár, mester, guru, stb segít értelmezni, orvosolni.
A fájdalom elakadások, blokkok jele általában, ilyenkor tovább kell dolgozni a központtal, és lassan oldódik a blokk, megnyílik idővel a központ.
Sokszor karmikus blokkok is vannak, amiknek a lebontásáért meg kell dolgozni.
Én továbbra is szeretnék meditálni mindenképpen.
De nem tudjátok elképzelni, hogy milyen az a fájdalom.
Nagyon nagyon erős.
És azokon a napokon soha nem fáj semmim, amikor nem ülök le meditálni, csak amikor leülök meditálni, akkor kezdődik el a fájdalom, de ez nem zsibbadás, hanem valami nagyon éles, semmi köze a pózhoz, mert amúgy hajlékony vagyok és nagyon sokáig tudok ülni.
Tehát ez valami más.
Nem tudom, hogy elolvastátok-e a cikket.
6. Nem. A lábakban. Először a lábfej külső részén éreztem.
Egy ideje nem meditálok, legalábbis ezt a fajtát nem.
A legtöbben azt mondták, hogy most hagyjam abba a meditációt egy időre, 1-3 hónapra.
Mit csináljak, hogy tudjam folytatni a meditációt???
Köszönöm szépen, tényleg. Igazán rendes és segítőkész vagy.
De sajnos szerintem nálam nem az a probléma.
Akkor fáj, amikor a meditációs ülésben vagyok, de nem egyből. És ez nem zsibbadás. Inkább egy óriási, kibírhatatlan fájdalom.
Amúgy nincs ilyen napközben.
Nem állandó a fájdalom.
De azt észleltem (meditációban), hogy lehet, hogy sokkal rosszabb is lesz... Le sem írom, hogy milyen betegség(ek).
Azért azt a cikket adtam meg, mert ott le van írva, amin keresztül megyek.
Csak nem tudom, hogy ki -e még javítani.
Nagyon szeretném kijavítani, de nem tudom, hogy hogyan.
Nagyon szeretnék meditálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!