Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elrontott meditáció! Mit...

Elrontott meditáció! Mit tudtok erről? Hogyan lehet helyrehozni? Helyre lehet hozni? Ha igen, HOGYAN? Bővebben lent. Olvasd el a cikket is, légy szíves.

Figyelt kérdés

Sajnos a cikket csak pár napja találtam.

[link]

Nálam is jelentkezett az óriási fájdalom, stb.

2022. szept. 18. 19:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondolsz hogy felébredt a kundalinid? Nos, néha tényleg elindul lefelé, másodlagos energiaközpontjai vannak a citromsárga energiaközpontnak a térdben és a könyökben, olyannal már találkoztam, hogy a kígyó a lábakba is ment.
2022. szept. 25. 18:36
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam erre, nem vagyok ilyesmivel képben, de akkor lehet.

Amennyiben az áll fent, amit írtál, akkor mi a teendő?

Helyre lehet hozni?

2022. szept. 26. 02:17
 13/23 A kérdező kommentje:

Hol tudnék erről bővebben olvasni vagy ki tudná elmagyarázni?

Te? Jó lenne! Ha lehet, írj. Köszönöm.

2022. szept. 26. 04:46
 14/23 anonim ***** válasza:

Akkor csak meditálj tovább, de ha így "kényelmetlen" akkor széken ülve.

Milyen módon meditálsz?

2022. szept. 26. 07:15
 15/23 A kérdező kommentje:

Ki fogom próbálni széken ülve is.

Amolyan zen vagy vipasszána módon szerettem volna meditálni.

Te hogyan szoktál?

Ezt láttad? "olyannal már találkoztam, hogy a kígyó a lábakba is ment" - vagy hogy érted?

És abban az esetben mi volt a megoldás?

2022. szept. 26. 08:51
 16/23 anonim ***** válasza:

A "kígyó" egy intelligens energia, teszi a dolgát, és nincs vele teendőd, de félreértettem, - mert a cikkre hivatkoztál hogy ott le van írva a problémád- ott pedig ezt is említik, de a te esetedben lehet semmi "gond" sincs.

Meditálj tovább. Amikor valaki halad egy helyes úton, a karmája megpróbálja akadályozni, eltéríteni, és mindenféle külső -és belső zavaró dolgokat "küldhet". Ne törődj semmivel, gyakorolj tovább.

Nyilván ha nem tudsz hosszan ülni lótuszban, törökülésben az sem baj, akkor ülj egy széken.

2022. szept. 26. 08:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ha úgyis előjön a fájdalom és az egyebek?
2022. szept. 26. 09:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Előjöhet, de ha a testhelyzeted semmiképpen nem lehet oka, akkor félelem nélkül nyugodtan folytasd.

Ezért lehet megköveznek, de ott jelentkeznek fájdalmak, kényelmetlen érzések ahol elzáródások vannak az energia vagy információs rendszerben.

Ezek a torlaszok képekből, információkból, érzelmekből, traumákról eredő blokkok a "csatornákban".

Amikor meditációnál vagy egyéb energia vagy információs gyakorlatoknál megnövekszik a "spirituális energia" beáramlása, ezek fájdalomként jelentkezhetnek az elakadásoknál. Gyakorolj tovább, és a felhalmozódó energia képes átszakítani az elakadást.

Ezeket lehet jógázással, Tai chi val, csapkodással, az elakadás pontjának (fejben) pulzáltatásával, mantrákkal, stb segíteni nyitni.

Ezek általános tanácsok, csak azért merek ilyesmit mondani neked, mert ez sokszor előfordul a gyakorlóknál. Nagyon sok különös érzettel lehet találkozni, amit a tanítótól meg kell kérdezni, mert nyugtalanító lehet, és nincs általános ismeret ezekről.

Ezért (lenne) fontos, hogy egy hiteles szellemi úton haladjon a gyakorló, ahol van "támogatás".

2022. szept. 26. 09:19
 19/23 A kérdező kommentje:
Más is van, nem csak a fájdalom. Tudsz jönni privátba?
2022. szept. 26. 09:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Írj rám, írd le a problémád.

Egyébként itt névtelenül is nyugodtan ki lehet írni, hátha másnak is segít, de ők.

2022. szept. 26. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!