Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem viselne meg a párom...

Ha nem viselne meg a párom halála, akkor rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés

2022. dec. 7. 11:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ez kérdés, akkor nincs veled baj. Én tényleg egy seggfj vagyok időnként, de sosem merül fel bennem, hogy rossz, amit teszek. Ez van, kész.
2022. dec. 7. 19:22
 12/15 Senior Séf ***** válasza:
Tudnod kell, kérdező, hogy a férfiak agya a problémamegoldásra van berendezkedve. Miden tragédia, vagy gyász csak sok év után csapódik le, hiszen nem engedheti meg magának, hogy ilyen érzelmek foglalják le a szürkeállományát. Ezért tűnik a pasi sokszor érzéketlennek a nők szemében.
2022. dec. 8. 18:42
 13/15 anonim válasza:
Nem. Azt gondolni, hogy a halál rossz dolog, csak a társadalmi norma. És egyben tévhit is.
2022. dec. 15. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező,ez lehet egy pszichés védekező mechanizmus is részedről,hogy ne betegedj bele a fájdalomba.Lehet,hogy kisse hasonlít ez a viselkedés a pszichopátiára,de nem feltétlen kóros.
2022. dec. 17. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Két féle személyiség van ezt illetően: az egyik kiborul ilyenkor, átélk és kimutatja teljesen az érzelmeit, a másik pedig elfojtja a fàjdalmat, aztàn pàr hét vagy hónap múlva előjön, és hosszabb időn keresztül éli át.
2023. jan. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!