Ez valami új szleng vagy miért van majdnem több lájk a kommentjén mint a képen?
Az egyetemnek a HÖK-ös oldala kirakott Facebookra egy posztot, hogy a HÖK-öseink részt vehettek Siófokon az országos HÖK konferencián, íme a képek, és nektek mivel telt a hétvége?
És hozzászólt egy random csávó, hogy nekem azzal telt, hogy lediplomáztam és elkezdtem dolgozni egy normális helyem, mindezt csúszás nélkül, 30 éves korom előtt, lehetetlennek tűnik mi? 😶
És majdnem annyi a lájk a kommenten mint a képen amit kiraktak a HÖK-ösök.
Ez valamilyen új szleng vagy mi ebben ennyire népszerű?
Már milyen új szleng?
Nyilván a HÖK-ösöket froclizta, akik között vannak bőven "megélhetési egyetemisták": ha le is diplomáznak, jön a következő képzés, mert ebből élnek meg.
Ez valamilyen új szleng vagy mi ebben ennyire népszerű?
az hogy végre valaki beolvasott a hökösöknek, mert azon kívül semmire nem jók, hogy az egyetem nevében mindenféle ingyen bulikra és utazásokra járjanak, de a valódi feladataikat, mint a hallgatóság képviselete bizonyos ügyekben meg nem végzik.
általában HÖK egy nagy banda, akik mindenkit magukalágyűrnek, idejük és kedvük sincs tanulni, azzal jutnak tovább, hogy ismeri őket az egész egyetem és a tanárokkal is már puszipajtások, mert hogy egy oldalon állnak. Kiállhatatlan mocsok banda.
Tisztelet azon kivételeknek, akik nem ilyenek és minőségi HÖK-ös munkát végeznek tanulmányaik mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!