Baj ha egy simp vagyok?
Nekem hoes before broes a mentalitásom és nem fordítva, mint a legtöbb férfié. Egy huszonéves fatcel vagyok, akin egész életében átnéztek a nők, vagy elhányták magukat. Haverokkal nem szeretek játszani, mert nincs bennük a pussy, amire már úgy kivagyok éhezve, mint aki évek óta nem ett volna ételt. Amint bekerül egy lány, úgy ugrok rá mintha nem lenne holnap. természetesen kapom a simp jelzőt mint állat és az utálatot a haveroktól, hogy öljem meg magam mert simp vagyok, elhanyagolom a haverokat és mindig csak a nők. Egyszerűen kapálózok a lehetetlen után, tudom, hogy nem lesz soha senkim, de mégis simpelek. Baj ez?
Ui: Ha nem érted amiről beszélek, akkor görgess tovább, nem kell leírnod, hogy ebből egy szót sem értesz. Lényegében a simp: megalázkodó férfiakra mondják, akik annak reményében hogy később ezért pussyt kapnak, hagyják hogy kihasználják őket és felhőtlenül rajonganak a nőkért, majdhogynem Istenként tekintve rájuk.
Simp nőknél nem gáz.
( a Simp jelző nem csak a férfiakat takarja)
Utálni fogsz, de mi lenne, ha tennél azért, hogy legyen nőd? Elmész terembe, kib**szod magad, mint Schwarzenegger, eljársz aztán bulizni és tapadni fognak rád a nők, mint legyek a szarra. Easy.
Csak otthon siránkozol, hogy brühühü, nincs nő, brühühü, így nem lesz semmi soha, érted.
Nem rossz szándékból mondom ám, szal' ne triggerelj. Eskü jót akarok. Tegyél érte, hogy legyen nőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!