Elmebeteg vagyok hogy totál kiakadok mindig ilyen esetben amikor megyek dolgozni hajnalban?
Figyelt kérdés
Ha a céges busz pont az orrom előtt megy el, megyek helyette Volános busszal de az meg késik. Így végül éppen hogy időben odaérek ahova megyek. Gyakori eset ez2022. nov. 28. 05:36
11/20 anonim válasza:
Szólni kell a céges busznak, hogy várja be a másikat. Vagy a sofőrnek említés, vagy bent, hogy rendszeresen lekésed, mert ahonnan jössz az a busz se ér oda.
12/20 anonim válasza:
Hamarabv lefekudni es korabban felkelni, elkeszulni
13/20 anonim válasza:
12, esetleg megtanulni olvasni...
Faluról jár be, és nem várja meg a céges busz.
14/20 anonim válasza:
“Gyakori eset”
Ne legyel mar fogyatekos 13#
15/20 anonim válasza:
14, ne legyél fogyatékos... Nem elalszik, hanem a faluból érkező buszt nem várja meg a másik.
"Át kell szállnom egy másik buszról rá amivel bemegyek a városba faluból, az nem ér be időben"
16/20 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést, csak középiskolás vagyok... Kénytelen vagyok a 6:18-as busszal menni, mert a 6:32-essel nem érek be nyolcra. Kész röhej ez a rendszeres 20-25 perces késés. Annyit tudsz csinálni, hogy vagy te is korábbi busszal mész, és álldogálsz a megállóban amíg meg nem jön a céges, vagy megpróbálod kipuncsolni a sofőrnél, hogy várjon be.
17/20 anonim válasza:
Utolsó! Ha műszakban jár, akkor 6ra kell beérnie vagyis gondolom így is az első busszal megy a csatlakozásra.. Tudom milyen sajna. Anno én is a sofőrrel boltoltam le, hogy legyen kedves várjon meg, illetve mindig szóltam ha másik műszakba fordultam, hogy ne várjon rám feleslegesen.
19/20 anonim válasza:
Jogos. Tudom nehéz kora reggel, de jobb élet-szervezéssel elérnéd az érintett járatot.
20/20 anonim válasza:
Mesélj, 19, hogyan oldanád meg. Tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!