A fiatal emberek (lányok, fiúk) többsége miért van fennt éjszaka és hajnalban a nyáriszünet ideje alatt? Mivel tölthetik az idejüket?
Mikor legyenek fent, ha nem szunido alatt?
Szamos dolgot lehet csinalni, a kozossegi mediatol a multiplayer jatekokig, filmezni, videozni, csevegni, pozolni, meg ami ma divat.
Suli alatt idealis esetben mar 9-10 korul alvas van.
Én például az ausztrál barátnőmmel Skype-olok, mert nála ilyenkor délelőtt van.
Aztán persze olyan is van, hogy elnézem az órát is kicsit tovább olvasok és filmezek. Arról pedig szó se essék, ha a barátaimmal olyan programra megyek, ami hajnalig húzódik.
20/L
Én általában azért maradok fent, mert dög meleg van és nem bírok aludni plusz még napközben sem fáradtam el annyira, illetve rászoktam a délutáni szunyákra.
Ilyenkor sorozatot, filmet nézek, ötletelgetek mit kéne holnap csinálni, stb.
Én sosem vagyok fáradt hajnali 3 előtt és 4 körül alszok el, ez megy március óta :(.
Általában filmeket, sorozatokat nézek, görgetem a közösségi médiákat, olvasok, eszek, sírok xd, játszok a gépemen, hajat festek, sminkeket tanulok, sétálgatok a szobámban, rendet rakok, DIY dolgokat készítek pl.cipőt festek, pólókat varrok. Néha elmegyek sétálni hajbalban. Ha nagyon unatkozok akkor elkezdek tanulni (pl.morse abc, jelnyelv, vagy a sulis cuccokat)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!