Miért érzik egyesek szükségét annak, hogy megjegyzéseket tegyenek rám csak azért mert szeretek feltűnően sminkelni, és mellette még tudok is? 20l
Lehet azzal jönni, hogy átverem a férfiakat, ezt is meg szoktam kapni, de ez több sebből vérzik. Egyrészt nem hiszem, hogy létezik olyan ember, aki annyira idióta, hogy elhiszi, hogy fényes, bordó/barna/aranyszínű a szemhélyam van, amin van egy fekete vonal, meg ilyenek. Másrészt ki a bánatot érdekelnek a random férfiak preferenciái? Mert, hogy engem nem, az is biztos. Az ismerősi köröm, akiktől megkapom a kis megjegyzéseket, tudnak róla, hogy van párom lassan két éve (aki egyébként nő).
És már a nemlétező tököm tele van az ilyen dicséretekkel, hogy "Jajj, olyan szépen sminkelsz, olyan kár, hogy én nem tudok ilyet... Bár ez nem baj, mert én természetesen is szép vagyok, meg hát az az igazi, de ne értsd félre, te is jól nézel ki smink nélkül." Miért nem lehet csak simán azt mondani, hogy jó lett a sminkem és kihagyni a kis önvigaszt.
Mellesleg semmi bajom nincs magammal smink nélkül, szerintem úgy is jól nézek ki, a bőröm tök rendben van, alapozóra speciel szükségem sincs, nem is igazán használok. Szimplán szeretem az élénk színeket a szemhélyamon, megnyugtat a sminkelés, mint folyamat, és mellesleg jó is vagyok benne, miért ne csinálhatnám úgy, hogy ne kelljen kellemetlenkedő megjegyzéseket elviselnem?
Ennél már csak az a jobb, amikor a HALLOWEEN buli közben kaptam meg az alkalomhoz passzoló sminkemre. (Amúgy ilyesmi volt: [link] )
Egyesek szeretnek mindenbe beleszólni és megjegyzéseket tenni akkor is, ha senki nem kérdezte őket és semmi közük hozzá. Elhiszem, hogy egy idő után idegesítő tud lenni, de próbáld meg ignorálni az ilyeneket és csak a bók részét halld meg. A többit úgyis csak főleg irigységből mondják.
Amúgy nagyon tetszik a halloweeni smink ötleted, biztos nagyon jól nézett ki rajtad is és tényleg tök jó, hogy ügyes vagy és van egy hobbid, ami kikapcsol és élvezed. Ez a szint már művészet.
Hú, az a halloween-es smink szuper!
Ne foglalkozz a megjegyzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!