Egyesek ezen az oldalon miért írják oda kérdések alá, hogy nem olvasták el megjegyzések részt,mert túl hosszú?
Minden ember szeretné azt hinni/érezni hogy fontos a véleménye a világnak.
Ezért érez kényszert, hogy kommentáljon mindent, akár van köze hozzá akár nem. Még akkor is úgy érzi, hozzá kell szólnia, amikor az égvilágon tényleg semmi köze nincs a témához, még csak nem is érdekli az.
A kérdezők képtelenek a lenyeget leírni a kérdesükben.
Totál irreleváns hasfájasokkal telitűzdelt családregényt senki nem akar vegigolvasni...
Nem a szöveg mennyisége az elsődleges probléma, hanem hogy teljesen tagolatlanul halmozzák azt.
Én kifejezetten kedvelem a hosszabb leírásokat, érdekelnek a Kérdezők által megadott pkusz információk, kiegészítő körülmények.
Szépen, és értelmezést segítően tagolva számonra kifejezetten élvezetes, egy összeömlesztett szöveghalmaz viszont ekveszi az olvasó kedvét még akkor is, ha a benne rejlő dokgok egyébként érdekesek lennének.
Én így gondolom.
Kisregény..
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Mi szükség erre?
Írja le 3 mondatban?
Én is úgy vagyok vele, hogy nem a mennyiséggel, hanem a milyenséggel vannak gondjaim. Szeretek hosszabb kifejtéseket olvasni, és jobb megismerni a problémát részletesebben (szerintem amúgy gyakran ebben rejlik a lényeg: a részletekben), és a helyzetet ezekkel együtt látom át úgy igazán.
Ellenben, ömlesztett szóáradatot nem olvasok el, ahol nincsenek bekezdésekre tagolva a mondatok, esetenként vessző se igazán van. De még ilyenkor sem írom oda, hogy "túl hosszú. nem olvasom el.", ezt kicsit tiszteletlennek és feleslegesnek tartom.
8: a kisregényből az esetek 90%-ában ki sem lehet hámozni, hogy mit akar a kérdező...
Komolyan, egy családi problémánál miért kell kiírni, hogy a veszekedésnél az anyukán mikiegeres zokni volt...?? Kb. ilyen szintűek a szófosások....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!