Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek ezen az oldalon miért...

Egyesek ezen az oldalon miért írják oda kérdések alá, hogy nem olvasták el megjegyzések részt,mert túl hosszú?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi értelme odaírni, hogy hosszú, meg lehetne rövidebben. Semmit nem segít a kérdésen. Ha nem akarja elolvasni a hosszú szöveget, akkor minek írja oda, hogy am nem olvasta?
2021. máj. 24. 15:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#6 szerintem a felhozott példánál indokolt volt kiírni részletesen. Most ha csak annyit ír, hogy elfogadja a pénzt, az anyja felhánytorgatta neki, hogy amúgy meg utálja az apját, az teljesen más színben tünteti fel a sztori szereplőit. Ha meg tudod mellé, hogy az apuka amúgy ivott, aztán tesz rá, az anyuka meg amúgy manipulatív, akkor máshogy jön le a sztori.
2021. máj. 24. 18:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Egyik oldalról megértem, hogy senki nem akar kisregényt olvasni, de ennek is megvan a normális közlési módja.

Amikor valaki csak oda böfögi, hogy "hát én nem olvasom el" annak aztán semmi értelme a világon. Csupán az általam korábban említett "kényszer" hogy neki mindenre is reagálni kell még akkor is ha annyit ír, hogy "hát én nem olvasom el".

Hiszen ezt az információt megtarthatná saját magának is.

2021. máj. 24. 19:29
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert a rizsa elolvasása nélkül is van, hogy lehet a fő kérdésre válaszolni.
2021. máj. 24. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad. Mert túl hosszú.
2023. aug. 2. 20:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!