Szimpatikus egy olyan ember, aki szinte mindig bántó megjegyzéseket tesz, de nem komolyan?
Az illető egy paraszt.
Mondj neki Te is hasonló szépeket, biztos van 1000 kifogásolható dolog rajta.
Kérdezd meg tőle, hogy így kompenzálja a kis pcsét a hülye megjegyzéseivel?
#3 vagyok. Ja ilyeneket ense szeretem, sok ilyen van egyebkent. Aki folyamat csak bántó megjegyzéseket köt meg belédköt ha észrevesz valami kis dolgot rajtad ami neki nem tetszik és azért is belédköt.
Vannak ilyenek akik kifejezetten szeretnek beledkötni meg kioktatni meg stb
A hapsi a gáz. érdemes lenne 1× helyben hagyni a nőnek, azaz visszalőni felé, hogy milyen xar a haja, a füle, a szemüvege, a ruhája, egy kukás is jobban öltözik.
Ezek arra várnak, hogy egy nő lealázza őket, és akkor visszakapcsol legalább 3-al.
Nem bírom az ilyeneket. Általában visszaszólok, és nagyon besértődnek.
Szeretnek másokat kritizálni, de ők maguk nem bírják a kritikát. Volt ilyen munkatársam is, egyszer a tetkóimra tett megjegyzést, én meg megkérdeztem terhes-e (férfi). "Vigyázz Lajos, ne emelgess semmit, még a végén elfolyik a magzatvíz." "jó nagyok a terhes didkóid, 85d méret tuti megvan" " nem is kell már az asszony csöcse, elég ha a sajátodra nézel.."
Ezek után hozzám se szólt.
Az ilyenekkel így kell bánni. Olyan jó érzés látni ahogy megsértődnek, teljesen megalázottnak érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!