Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szimpatikus egy olyan ember,...

Szimpatikus egy olyan ember, aki szinte mindig bántó megjegyzéseket tesz, de nem komolyan?

Figyelt kérdés
Persze vannak ebben fokozatok, pontosan nem fogom tudni leírni, hogy milyen is ő. Írok pár példát, tett már megjegyzést arra, hogy túl vékony a csuklóm, hogy nem szép a hajam, hogy integető izmom van, hogy rossz a kocsim (a márkája), stb, lényeg hogy mindig valami negatívat mond. Kolléga, férfi, én nő. Nem amiatt van, mert tetszem neki és ilyen bénán adja elő, mert mással is ezt csinálja, olyanokkal általában, akikkel szorosabb munkakapcsolatban van. Csak kíváncsi vagyok, hogy én vagyok túl érzékeny, amiért néha már gyomorgörcsöm van a sok negatív kommentjétől, és más nem venné ezt zokon, vagy vele van baj inkább szerintetek?
2021. júl. 7. 20:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen én is be szoktam szólni ilyesmiket, erre beállít engem úgy, hogy mekkora bunkó vagyok, hisz ő nem is mondott rám semmi olyat.
2021. júl. 8. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!