Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fèrfi zavarban lehetett?

Fèrfi zavarban lehetett?

Figyelt kérdés
Próbáltam beszélgetni vele azt mondtam milyen napos az idő; jo ez a 10 12 fok körüli. Csak hallgatott . Úgy témához nem szólt; folyton én próbálkoztam hogy ne legyen kínos a csönd. Egyszer csak megszólal: férjem hol dolgozik? Mondtam neki hogy nincs férjem csak párom. Erre èn folytattam beszélgetést,megmondtam hogy s mint dolgozik. Aztán közbe jött valami szállító és vége is lett a beszélgetésnek. Olyan picit hallgatag zavart fèlènk volt. Meg szeretném ismerni emberileg de kissé nehéz ha valaki nem èrdeklődö. Èn azt látom hogy egy úriember; szemembe rendesnek tűnik. Miért volt olyan szótlan ha beszéltem hozzá? Másik kollegam hozzászol témához ha én elkeudek vele beszélni. Ő màs volt kissé meglepődött és felénk. Mi okozza ezt a reakciót.
2022. nov. 25. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Több oka is lehet a látszólagos zavarnak, de most csak arra tippelnék, hogy a félénkségét a külsőd okozhatja. Talán bejössz neki. Erre utalhat a férjes kérdés, levágta hogy van valakid. Egész életemben kifejezetten jól csajoztam, nem volt gond a szövegeléssel, kivéve egy lány/ nő társaságában, aki olyan hatással volt rám, hogy 9ssze-vissza beszéltem, vagy csak szótlanul néztem ha hozzám szólt. Ha egyszer lesz pénzem pszichodokira, kikutatom miért volt ez.
2022. nov. 25. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
"kínos a csönd" miért kínos a csend ? én kimondottan szeretem a csendet főleg ha fáj a fejem de mindig akad egy szófosó aki kínoz engem
2022. nov. 25. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Én is utálom, ha valaki az idójárással jön nekem csak hogy pofázhasson valamiről
2022. nov. 26. 07:58
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy neki szimpi, nem szeretne veled beszélgetni, ezért volt a kínos csend
2022. nov. 26. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!