Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi bunkó ember...

Miért van ennyi bunkó ember ebben az országban?

Figyelt kérdés
Bárhova megyek, mindenhol csak megvető, lenéző tekintetek, bunkó, kivagyi viselkedés fogad. Nagyon elegem van már ebből az országból.

2022. nov. 25. 09:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
15%
külföld téged is vár ott jók az emberek , pl kalifornia ott 7 hónapos korig lehet abortuszt csináltatni ahol lehet gyereket ölni az csak jó hely lehet
2022. nov. 25. 11:56
 12/22 A kérdező kommentje:
#10 Amint megvetted nekem a repjegyem. Adhatnál kölcsön a lakbérre + kaucióra is. Az a baj, hogy nagy lábon éltem az utóbbi években, csak úgy szórtam a magas magyar átlagfizetésemet. Mint egy Playboy.
2022. nov. 25. 12:05
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Jól elvagytok XD
2022. nov. 25. 13:32
 14/22 anonim ***** válasza:
47%
14# magyarországon sok a patkány + kb egy csóró legalja ország.
2022. nov. 25. 13:54
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

És ha az összes csóró patkány elmegy egy másik országba... Akkor majd a másik ország lesz tele csóró patkányokkal.

Végülis ez is egy megoldás.

2022. nov. 25. 13:57
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem biztos, hogy csak a patkányok mennek el. Meg azért elég nagy a világ, sok ország van, valahogy csak eloszlik.

"És ha itthon csóró szar voltál, miből gondolod, hogy bárhol máshol nem leszel csóró szar?"

De most tényleg, ez milyen hülye kérdés már? Ha egy Wartburggal nem tudom megnyerni az autó versenyt, akkor egy Audi A4-sel se fogom tudni? Vagy most mi a faxról beszélsz? Ez egy csóró sz*r ország, ott húznak le ahol tudnak a munkáltatók is. Aki eddig korrekt munkáltatóm volt, aki meg is fizetett, az nem magyar cég volt, hanem német, vagy angol.

2022. nov. 25. 14:07
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
A politika és annak hazai hangneme ezt hozza ki az emberekből. Vannak, akik uszítással, álhírkeltéssel, erőszakos nézetekkel tartják fent a hatalmukat (többek közt), ez pedig elég szépen megalapozza az általános hangulatot. Az emberek frusztráltabbak lesznek, csökken az empátia, ennek helyét a bunkózás veszi át. És ez csak rosszabb lesz innentől kezdve, van egy olyan érzésem...
2022. nov. 27. 16:37
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

a mostani kormány is ezt hozza ki az emberekből, pont azért, mert ki lehet hozni.

nem tudom, mi ennek az oka (nevelés, borzalmas oktatás? genetika), de a magyarok többsége tényleg olyan, mint egy szájhős gyerek:

puffog, bunkóskodik, nagyképűsködik, másokra mutogat, de a gyakorlatban egy nagy 0.

2022. dec. 1. 06:44
 19/22 A kérdező kommentje:
#18 You are telling the sad truth, my friend...
2022. dec. 1. 08:40
 20/22 NTBS ***** válasza:
Részben a média hatása. Teljesítmény nélkül lehetsz ismert. Részben a szülők nevelése. 2 éves korú gyermek toporzékol a boltban és a jó erőben lévő apuka engedelmeskedik neki. Ahelyett, hogy rendre utasítaná.
2022. dec. 14. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!