Miért van ennyi bunkó ember ebben az országban?
Figyelt kérdés
Bárhova megyek, mindenhol csak megvető, lenéző tekintetek, bunkó, kivagyi viselkedés fogad. Nagyon elegem van már ebből az országból.2022. nov. 25. 09:52
1/22 anonim válasza:
Szerintem ez nem feltétlen magyar szokás.
Egyébként én is azt vettem észre mostanában, hogy az emberek pattanásig feszültek, azt látom az embereken, hogy nagyon kevés kell ahhoz, hogy "robbanjanak".
3/22 A kérdező kommentje:
#2 Ne aggódj, az lesz! Amint tehetem!
2022. nov. 25. 10:08
4/22 anonim válasza:
Az ország nem szar. Szép tájak meg minden.
De az itt élő magyarság... Nagyon elavult.
5/22 anonim válasza:
tipikus magyarok, egy olyan országban, ahol a körülmények okot adnak arra, hogy mindenkinek olyan rossz az élete és a fiatalabb generáció, aki már fideszes országban nőtt fel, azokat már erre nevelte a kegyetlen sorsa
8/22 anonim válasza:
Te sem voltál meg külföldön…ugyan olyan szarkavarás megy mindenhol
9/22 A kérdező kommentje:
#8 Te hol voltál külföldön? Milyen szarkavarást tapasztaltál?
Egy barátom pl. most Kaliforniában van, és arról számolt be, hogy
ha ott bemegy egy boltba, rámosolyognak, van hozzá pár kedves szavuk. Itt ilyet én csak a legritkább esetben tapasztalok. Egy másik barátom Franciaországban volt idénymunkákon, és azt állította, hogy ott még egy segédmunkást is több tisztelettel kezelnek, mint itt egy egyetemi professzort.
2022. nov. 25. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!