Miért ilyenek ebben az országban az emberek?
Az egyik ismerősömmel beszélgettem és ő Hollandiából jött haza egy kicsit. Mesélte hogy ott senkit nem érdekel mit csinálsz viszont itt még azt is megszólják lassan ha a kukába dobod a szemetet. Minden apróságba belekötnek az emberek. Mindenki tiszta ideges, frusztrált és mindemellett egymáson töltik ki a haragjukat.
Egy csöpp tolerancia sincs az emberekben egymásfelé. Nagyon furcsa azt hallani hogy máshogyan is lehetne élni. Akkor nem értem nekünk miért kell úgy viselkedni mint a vademberek egymással?
Az Eu-hoz való csatlakozás, azok általi követelmények betartására sem képes a magyar, mert ezeknek mindig ki kell húzni mindenhol a gyufát az állandó kipcsakosodással.
Szerintem nálunk a régi rendszer beidegződése van még mindig, az állandó besúgás, stb. Élvezi a nép.
Mert itt a csinálj amit akarsz mentalitás él.
Ha be lennének tiltva a marhaságok,a férfiak és nők tudnák a saját szerepüket meg stb.
De ma már mindenre rá lehet tenni az "ez normális" címkét,és csodálkoznak az emberek ha mindenki állat módjára viselkedik halál nyugodtan.
Amit a 3as leírt, teljesen igaz.
Semmi fejlődés nem látszik a fejekben, máskülönben nem lenne még mindig a fidesz.
A magyarok többsége egy beképzelt, de meglehetősen primitív ember, aki folyamatosan kifogást keres, megsertődik, okoskodik, de a gyakorlatban egy nagy 0., még gondolkodni sem tud,és lusta barmiert is tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!